Férjes asszonyba vagyok szerelmes. Van esélyem még?
Tavaly októberben megismertem egy nőt, szexkapcsolatnak indult de egymásba szerettünk. Van férje aki betegesen szereti, fenyegeti, terrorizálja őt és egy 21 éves lánya. Nem boldog, velem pedig az és szeret. Soha nem gondolta,hogy van ilyen boldogság is. Én vagyok neki az élete értelme.Nem akart elválni, nagy nehezen beadta. Most hétfőn kiderült, belépet a férje facebookjába és elolvasta az üziket. Utána meg nagyon megverte őt. Azt hajtogatja vele kell maradnia. Nincs ereje tovább folytatni a viszonyunkat. Feladja. Visszalépett a válástól is.
Tudom,hogy szeret és az nem múlik csak úgy el.Nem tudom mivel zsarolhatja még mindig.Ház felrobbantással fenyegeti,öngyilkos lesz.Beteg a férje klinikai eset,de mégis vele akar maradni.Nem tudnék úgy tovább élni,hogy tudom neki igy kell leélni az életét,hogy nem boldog és nem szereti már.Most péntek este is találkoztunk,ahogy csókolt és rám nézett abban benne volt minden.Nagyon szeret engem.Én mindennél jobban szeretem.Szombat hajnalban azt irta, "Mért nem vagyok vele,szüksége van rám" nagyon hiányzom neki.Tegnap délután óta nem tudok semmit róla.Fel nem hivhatom,sms-tnem küldhetek nekiNem tudom mit tegyek.

mekkora képmutatás megy ezen az oldalon.
ha nő lenne a kérdező, és egy házas férfit szeretne, akkor ő lenne a világ legnagyobb rbanca, aki beletipor más házasságába.
a kérdező vajon miért nem kapja ugyanezt, hogy nem tudta a farkát a gatyájában tartani?
egy férfival miért elnézőbb mindenki?
mivel jobb?
semmivel. ő is szétbarmolt egy házasságot. ha nem lépett volna félre az asszony, akkor nem lettek volna azok az üzenetek, a férjnek nem lett volna mit megtalálnia, és nem lett volna verés.
egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy valóban klinikai eset a férj, egyszerűen csak egy több, mint 20 éves házasság széthullását éli meg, és kikészült, stresszes, nem tudja, mit tegyen. ilyenkor az embernek összeomlik az egész élete, nem tudja, hogyan tovább, sokakban felmerül az öngyilkosság. amiért élt, amiért dolgozott az elmúlt 20-30 évben, az szertefoszlott. naná, hogy próbálják megmenteni, nyilván nem az agresszió miatt lépett vissza a nő a válástól, hanem az elmúlt 20-30 év miatt.
egy férfi, aki 40-50 között jár, felnevelt egy gyereket, felépített egy házat, egy életet, egy egzisztenciát, a gyerek már kirepült, a házat el kell adni, a feleség lelép, mégis mi marad az életéből öregkorára, mire megpihenhetne és élvezhetné az elvégzett munka gyümölcsét? szerintem emiatt lépett vissza a nő, 20-30 évet nem lehet csak úgy kitörölni.
az meg, hogy mennyire szeret... tudom rosszul esik, de az lehet, amit már mások is leírtak. veled minden más, és hiányzott már neki a változatosság, a szenvedély. de ez nem egyenlő a szerelemmel. ha tényleg kilépne a házasságból, és összeköltöznétek, az a varázs nagyon-nagyon hamar elmúlna. akkor már nem te lennél a titkos szerető, hanem a hivatalos partner, épp ugyanolyan szürke hétköznapok jönnének, mint a férjével. ezer meg ezer pár járt már így, ezek a kapcsolatok a legritkább esetben tartósak.

Azzal, h a nő hazudott neked.
Fel tudod ugyanazokat mutatni, mint a férj? Végzettség, anyagi helyzet... Ha igen, akkor csak a megszokás vagy az, h nem biztos benne, h te hosszútávon mellette lennél.
Hagyd a csudába és keress egy hozzád való nőt!

Van egy haverom. Ugyanez a sztori, a nő válni akart,de a férj vmivel zsarolja. Persze az soha nem derült ki , mivel zsarolta. A vége az lett, hogy a nő maradt a férjével, persze a drága ajándékok, amiket a srác vett neki, azok is maradtak.
A legszebb az egészben, hogy a szerető lelki válságban, öngyilkossági gondolatok stb, a nej pedig mossa kezeit.
És tudod mi a még szebb, hogy a haverom következő kapcsolata ugyanílyen volt.
Konklúzió: vannak férfiak, akik egyszerűen szeretnek szenvedni, szeretik az elerhetetlent, valójában képtelenek egy normális kapcsolatra.
Szerintem ne a nő után fuss, hanem egy pszichológust keress, aki rávezet arra, hogy hogyan legyél boldog.
Sok sikert!

"Nekem Ő az életem szerelme"
Leszámítva azt az apróságot, hogy neki
-férje van,
-foglalt,
-te csupán egy kaland voltál,
-és nem téged választott.
Keress egy szabad nőt.
Ebből a -középkorú- korosztályból Dunát lehetne rekeszteni, annyi a szabad nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!