Mivel telt a húsvét? Mennyit voltál együtt a családdal?
unalmasan.. egész nap a családdal voltam. ők nézték a TV-t én pedig gépeztem :/
ja, és épp h váltottunk 4-5 mondatot :S
14/L
apám dolgozik,én gépezek, tesóm is gépezik,anyám másik lakásba van..
ht akk szted?
Itt senkinek semmi ünnepi hangulata :)
Akkor elmondom, hogy az én húsvétom hol telt/TELIK (ugyanis még folyamatosan jönnek a locsolók :)
Tegnap nagyebéd volt nálunk, összegyűlt az egész család, a közelebbi rokonok. Ma reggel tojásfestés, aztán jöttel a locsolók :)
20/L
25 éves vagyok, az ismerőseim vagy messze laknak, vagy van családjuk (házasak), párjuk, és a húsvétot velük töltik, nincs miért eljárni locsolkodni, a rokonok baromi messze laknak. Nekem már nem hiányoznak a locsolók, gyerekként még érdekes volt, de itt Pesten amúgy se volt nagy hagyománya, és már nagyszüleimnél "Dögöljmegpusztán" is egyre kevésbé tartják meg, onnan mindenki megy városba (nem feltétlenül Pestre), mert ott nincs munka, és emiatt tele van a falu öregekkel, nagyon kevés már a fiatal.
Egyébként a szomszéd elintézte a húsvéti hangulatomat éjjel, ami éppen volt. Ráadásul esik az eső, ilyenkor az embernek nem nagyon van kedve házról házra járni vagy utazgatni, a mozi viszont félig tele volt, mind jól szórakoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!