Együtt szoktatok a családdal rendszersen és közösen étkezni?
A párommal nem. Folyton a gép előtt ül, így már én is. Most is épp reggelizem :D
De ha meglátogatom a szüleim, ott igen.
még nem született meg a gyerek így ketten vagyunk, de igen.
amikor nem 24 órában van, akkor pontosan 12 órakor ebédelünk, este együtt vacsorázunk.Reggelizni mostanában nem, mert mikor ő indul dolgozni én olyankor még pihengetek.
Még szüleimnél laktam ott általában csak a hétvégi ebéd volt együtt, hiába voltunk otthon mind szinte soha nem reggeliztünk vacsoráztunk ebédeltünk együtt.
Reggel nem, mert nem egyszerre kel fel mindenki, "anya éhes vagyok", erre nem mondhatom neki, hogy de még a többiek alszanak.
Délben mindenki a munkahelyén/oviban eszik, ill. én a kicsivel itthon.
De a vacsora az mindig közös (kivéve, ha a páromnak vagy nekem külön programunk van, de ez ritka, igyekszünk ezeket lefektetés utánra tenni), ehhez ragaszkodom. Ilyenkor megbeszéljük, kivel mi történt, és együtt van a család.
Mikor még kisebbek voltunk akkor szombat és vasárnap közösen ebédeltünk. De most hogy már idősebbek vagyunk, már annyira nem. Csak nagy ritkán. Anyu, apu, tesóm dolgozik ők korán elmennek itthonról. Én meg amikor felkelek akkor eszek. Ebéd szintén egyedül. Ha hazajönnek a többiek esznek mikor éhesek. Vacsizni szintén mindenki azt eszik amit akar, vagy talál. Van mikor apu dolgozik szombat vasránap, akkor szintén nem eszünk együtt. Vagy kősőn kelünk fel, akkor nem fognak 11-ig várni a reggelivel.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!