Együtt szoktatok a családdal rendszersen és közösen étkezni?
ÁÁ, szinte soha. Mire felkelünk a gyerekekkel, addigra a párom már elment dolgozni (6ra jár), ebéd a munkahelyen, mi itthon eszünk, a vacsora meg olyan, hogy először esznek a gyerekek, aztán én, ő meg valamikor.
A hétvége kész katasztrófa, mert kb. 7kor reggelizek a gyerekekkel, ő 8kor kel, ebéd gyerekekkel 11kor, ő 2kor eszik, vacsora meg mindenkinek máskor.
Igen, vacsorázni, ebédelni nem is szoktunk egyáltalán. A vacsi is ritkán közös, mert valaki vagy nem éhes vagy fogyókúrázik :D
De anya minden este főz. Mindig azt mondja nekem is, hogy figyeljem meg,hogy általában ahol válás van, ott nem sűrűn van közös étkezés és főzés sem, csak odatesznek valami hideget az asztalra.
Reggelizni többnyire, ebédelni mindig együtt. Délutántól már nem, mert mki máskor éhezik meg, vacsi meg pláne szétszórt.
Nevelőanyám öt, én hat körül, apa fél 7-7, nagyobb mostohaöcsém 7 felé, a kisebb meg lefekvés előtt vacsizik többnyire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!