Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legénybúcsún táncoslány,...

Legénybúcsún táncoslány, hogyan esik ez a menyasszonynak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy manapság ez a legénybúcsú "kelléke", de nagyon vacakul érzem magam tőle. Hazajött a párom tegnap azt mondta, hogy a fiukkalazt beszélték, hogy senki nem mond semit arról mi történt a legénybúcsún, de ő hazajött és elmondta hogy hivtak neki egy nőt, 20 percig volt ott pucérra vetkőzött, fogdosta meg beleült az ölébe, meg őt is vetkőztett...

Nagyon rosszul érzem magam tőle, mert 6 év alatt sose nézett rá más nőre most meg egy héttel lagzi előtt... jóformán meztelenre se merek levetkőzni előtte mert látott amit látott én meg hát nagyon nem olyan vagyok.

Más mit értett mikor a párjának nőt hivtak?

2010. ápr. 5. 13:13
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Vegulis ezek a nok erre vannak.Penzert megdughatoak.
2010. ápr. 5. 14:52
 32/48 anonim ***** válasza:
100%

az ilyen nők termékek. megrendelik, ledobja a ruháit, kifizetik, aztán hazamegy. ráadásul a szex nem tartozik a szolgáltatásai közé, sőt, ha egy cég közvetíti, akkor szigorúan tilos neki. amúgy meg komolyan azon hisztizel, hogy látott egy jó nőt tem eg nem vagy olyan? szerinted hányat lát naponta az utcán vagy éppen a tv-ben, a neten? még akkor is, ha nem azt keresi. csomó oldalon vannak hirdetések bombázó alakú nőkkel, akiken alig van ruha. ha ennyire féltékeny vagy akkor az csak azt jelenti, hogy nem szereted annyira, hogy megbízz benne. az én páromnak is hívtak a haverjai egy ilyen nőt, ő elmesélte mi történt. levetkőzött, megtapogatták a hátsóját, megnézték ahogy táncol aztán húzott el. most ezen kellett volna hisztiznem? csak elüldözöm vele a párom. naív vagy ha azt hiszed egy pasi sosem néz más nőre, mert igenis néz. én is nézek más pasira. de csak nézünk. örök hűséget fogadunk a másiknak, nem pedig vakságot. az ilyen szintű féltékenység megfojtja a kapcsolatokat.

amiket mások írtak, hogy megdöntötte a csajt...nos, az a pasi előbb-utóbb ezt házasság alatt is megtette volna. a te párod 6 éve hűséges, majdhogynem szégyenli, hogy ilyen volt a legénybúcsúja, te meg kételkedsz benne meg rosszul esik? örülj, hogy ilyen párod van. abba egy nő sem gondol bele, hogy valószínűleg a párja azért nem k@rvákat hajt, hanem vele él x éve, mert talán őt szereti, a lelkével, testével együtt?

2010. ápr. 5. 15:01
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Az teljesen egyértelmű, hogy önbizalomhiányban szenvedsz, ezért elkezdtél hülyeségeken agyalni.

A táncoslány csak egy táncoslány, az a dolga, hogy vetkőzzön, a fiúk meg szórakozzanak. Igen, általában jó alakjuk van, igen, általában szépek.

De mégis, vajon miért van az, hogy a párod téged fog elvenni a terhességi csíkjaiddal és a megereszkedett bőröddel együtt, és nem a táncoslányt a tökéletes testével?

Ezen gondolkodj kicsit...

2010. ápr. 5. 15:02
 34/48 anonim ***** válasza:
75%

Tetszik ez a "nem mondod neki, hanem magadban őrlődsz, mert az nem teszi tönkre a kapcsolatot" hozzáállásod.

Remélem, hogy ismered a nyuszika és a fűnyíró esetét, ha nem:

A nyuszikának elromlott a fűnyírója, gondolta átmegy a medvéhez kölcsönkérni az övét. Megy-megy, útközben elkezdi hajtogatni:

- Á, ez a medve tuti nem adja ide a fűnyíróját!

Megy tovább, majd újra "rossz gondolatai" támadnak:

- Á, 100%, hogy nem adja ide! Miért adná ide?

Már majdnem a medvéhez ér, amikor újra vészjósló gondolatok szállják meg:

- Kizárt, hogy ez a medve egy nyúlnak odaadja a fűnyíróját!

Mikor odaér, bekopogtat, és a medve kinyitja az ajtót:

- Mit szeretnél nyuszika?

- Tudod mit medve, ba.zd meg a kib.szott fűnyíródat!

Hát ennyit a saját gondolatok "romboló" hatásáról.

Az, hogy kitalálsz dolgokat, hogy "belenyomta az arcába a csöcsét" meg hasonlók mind-mind olyanok, hogy vagy úgy volt vagy nem. Szerintem le is cumizta a csaj, ha már egyszer fizettek neki (márpedig a kedves barátok tuti, hogy full szolgáltatásra fizettek be, egyszer van legénybúcsú felkiáltással), úgyhogy én tuti továbbgondolnám a helyedben, és még őrlődnék kicsit rajta, aztán ha hazajön a férjjelölt te is nyugodtan közöld neki, hogy ba.sza meg az új barátnőjét... Azt közben lehet, hogy csak egy kellemetlen szitu volt neki.

Amúgy nem hiszem, hogy TILOS LENNE bárkinek is másik nőre nézni.

De ezt te tudod, ez a te házasságod lesz (vagy talán nem lesz). Ami viszont tény, erősen el kell gondolkodni, hogy egy ilyen nőre szüksége van-e a leendőbelidnek. Semmi bizalom, semmi kitartás, csak a sztorigyártás. Bár tény, hatvan éves korodra szép pletykákat tudsz egy fél mondatból is gyártani.

Bocsánat a degradálásért, de zavar az, hogy valaki ennyire nem tud bízni abban az emberben akit a hétvégén el szeretne venni. Itt nem vele, hanem veled van a baj. Még ha ezt kellemetlen is beismerni.

2010. ápr. 5. 15:44
 35/48 anonim ***** válasza:
14:16-os vagyok, a 16 éves lány.. annyira undorítónak tartok egyes embereket akik csak azért is írják, hogy a párjuk a legénybúcsún megb*szott minden táncoslányt, vagy pedig utána 3 hónappal derült ki hogy félrek*félt... nem kell elvenni a kedves kérdezőnek az önbizalmát még jobban, szerintem eléggé szenved így is, mert nem tudja pontosan mi történt, illetve rosszul esik neki hogy volt tapizás.. visszatérve rád kedves kérdező, még midngi csak azt javaslom, hogy beszéljétek meg őszintén a dolgokat, lehet hogy tényleg csak tapizás volt, nem kell felfújni a dolgot, végülis téged készül elvenni, téged, akinek csíkjai vannak, akinek már 'nem olyan tökéletes alakja van mint régen', TÉGED, mert szeret, most szerintem ezt el lehet nézni, hogy a legénybúcsún volt kis tapi, én elnézném, tényleg nem érdemes emiatt görcsölni! Sok boldogságot! Remélem jól fog sikerülni az esküvő, és addigra meg is beszélitek a dolgokat! de nemet ne mondjatok, főleg ha szeret téged a párod, 2 gyerek is van már, 6 éve együtt vagytok! Fel a fejjel, ne búslakodj! A többieknek meg üzenem, hogy ne vegyék el még jobban a kérdező kedvét az egésztől, így is nehéz neki!
2010. ápr. 5. 15:50
 36/48 anonim ***** válasza:
Bár, szerintem túlságosan is felhúztad magad ezen, azok akik itt azt írják, hogy a pasijuk megd.gta a táncoslányt, szerintem rosszindulatból írják! Ezek a táncoslányok nem olyanok, hogy a kifizetett fél óra helyett 1et maradjanak...stb. Nem hogy még majd megengedik holmi átlag pasiknak, hogy kinyalják őket! Ezeket ti tényleg elhiszitek?!!
2010. ápr. 5. 16:44
 37/48 anonim ***** válasza:

nem,ez nem igaz,hogy aki a legénybúcsún megtette amit nem kellett volna,az megtenné a házasság alatt is,vega megtette már előtte is.

Mert lehet hogy sohasem kerül ilyen helyzetbe ,hogy 1-2 nagyon jó csaj kelleti magát neki testközelből.

Ezeken a bulikon a mehgivott lányoknak fizetnek,és lehet oylan lányokat is kérni,akik szexet is vállalnak,...A hétköznapi életben a vőlegény talán sohasem fizetne ilyenért,és talán sohasem kerül ilyen helyzetbe...ezért ez hülyeség hoyg aki itt megteszi,azt megteszi amúgy is.

Aki pedig leirta ,(én is)hogy az ő párja is félredu.ott a legénybúcsún,az nem azért irja le,hogy direkt adja a lovat a kérdező alá,hanem azért mert valóban átélte ezt a szörnyű esetet.

Nem kell mindent olyna naivan látni,könnyeb beszélek azok,akik azt irják túlreagálja,stb,majd akkor is ezt irnák ,ha az ő vőlegényükről kiderülne,hogy bizony olyan dolgokat tett meg önkivületben,részegen,amitől egyszerűen egy fél perc alatt meggyűlölik,és romba dől minden?

Igen,jobb nem faggatózni,és nem tudni róla inkább,de sokszor véletlen folytán derülnek ki ezek..

Pl nálunk sem én faggatóztam,hazajött,nem is kérdeztem semmit,annyit mondtam,hogy nem akarok tudni semmit,remélem nem csináltál hülyeséget.majd éltünk tovább,mint addig.

pár héttel utána és szerencsétlenségére megtaláltam pár fotót a gépén,amin egyértelműen látszott,,hogy ott bizony történt más is,ugynais amikor azt látom,hogy van ott 2 pucér csaj,akik az asztalon fekszenek egymáson,és a párom épp az egyik alsó részét kóstolgatja,hát ki az a hülye,aki elhiszi hogy nem történt ott semmi más...Borzalmas volt.

Persze,nem midig történik ilyesmi,remélem a kérdező párjának legénybúcsúján sem volt ilyesmi,mert tényleg nem midig van ez.

Egy kis tipi tapi,egy kis vonaglás ,általában ez szokott lenni,ennyin én is túlléptem volna.

és valóban igaz,kérdező,emiatt ne legyél féltékeny,hogy a párod esetleg egy nálad jobb nőt látott testközelből.

Ez hülyeség.Nagyon a béka se..e alatt van az önbizalmad,ebből látszik.

Gondolj csak bele,jó nőket nap mint nap mindenhol láthat,tv ben,utcán,újságban,neten,tele vannak pucér bombázókkal.Igaz,azokat nem érintheti meg.

Na és?Attól még téged szeret,aki a l.búcsún az ölébe ült,az azért tette,mert ez a dolga,ezért kapja a pénzt,nem azért mert el akarja venni tőled a párodat..

Ne problémázz ezen,ne akarj többet megtudni,ne akarj kihúzni belőle olyat,ami meg se történt,csak mert te bebeszéled magadnak.

Amiket itt mások leirtak ,igen,tudd,hogy van ilyen is,de nem minden esetben ez van,sőt,ez a ritkábbik.(gondolom)

Az a furcsa nekem,hogy a kérdező nem ia azon van kiakadva,hogy esetleg mi van ha megcsalta,hanem azon hogy egy nála jobb nőt tapizott a párja...

2010. ápr. 5. 17:13
 38/48 anonim ***** válasza:

16:44-es,igen elhiszem,te vagy túl naiv,és nem tudsz a dolgokról sokat.

Tudod vannak táncoslányok,akiket meg lehet igényelni ilyen bulikra,akik csak táncolnak,fél óra,1 óra,extra szolgáltatásként annyit vállalnak kb,hogy levetkőznek,beleülnek a pasi ölébe,vonaglanak,meg eleht őket érinteni,de semmi több.

és vannak "luxus"prostik,akik full szolgáltatást is vállalnak,bulikra is elmennek,azaz,táncikálnak,levetkőznek,és akár szexet is vállalnak,FULL EXTRA,érted??

2010. ápr. 5. 17:19
 39/48 anonim ***** válasza:

16:44-es ,csak hogy lásd,egy normál szolgáltatás kb ennyi:

[link]

Illetve,hogy lásd,egy példa:

[link]

le van irva kerek perec,miket vállalnak,egy szóval mindent...

2010. ápr. 5. 17:43
 40/48 anonim ***** válasza:

ezek éppen igen. de azok a nők, akiket leánybúcsra hívnak táncolni nem ilyenek. és aki cég közvetít ki az főleg nem vállasl szexet, mert úgy kirúgnák, hogy a lába sem érné a földet. ennek is megvannak a szabályai. a belinkelt nő egy k@rva. legénybúcsúra pedig nem azt szoktak hívni.

és igen, aki megteszi házasság előtt, az utána is megtenné, ez így igaz. ha valakivel évekig együtt élek, majd eljegyzem, akkor a legénybúcsúmon nem döngetek meg táncoslányokat. ha ez belefér egy pasinak, akkor azt egy papír nem tartja távol ezektől(bárok, stb), amikor épp nem látja a felesége.

2010. ápr. 5. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!