Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legénybúcsún táncoslány,...

Legénybúcsún táncoslány, hogyan esik ez a menyasszonynak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy manapság ez a legénybúcsú "kelléke", de nagyon vacakul érzem magam tőle. Hazajött a párom tegnap azt mondta, hogy a fiukkalazt beszélték, hogy senki nem mond semit arról mi történt a legénybúcsún, de ő hazajött és elmondta hogy hivtak neki egy nőt, 20 percig volt ott pucérra vetkőzött, fogdosta meg beleült az ölébe, meg őt is vetkőztett...

Nagyon rosszul érzem magam tőle, mert 6 év alatt sose nézett rá más nőre most meg egy héttel lagzi előtt... jóformán meztelenre se merek levetkőzni előtte mert látott amit látott én meg hát nagyon nem olyan vagyok.

Más mit értett mikor a párjának nőt hivtak?

2010. ápr. 5. 13:13
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
73%
Rendezz leanybucsut,hivj tancosfiukat es nyalogass a farkukrol tejszinhabot.Ennyi.Mit kell itt depizni?
2010. ápr. 5. 13:54
 22/48 anonim ***** válasza:
70%

Kedves kérdező!

Tudod,amit nem tudsz,az nem fáj!

Ha már megvolt a legénybúcsú,akkor én a helyedben nem kérdeztem volna semmit,mert én is ilyen vagyok,és biztosan nem hinném el,hogy CSAK annyi volt...

Én irtam a barátnőm történetét is,aki olyan szinten csalódott a szerelmében,hogy nem tudott már hozzámenni.

Figyelj,a párod biztos nem undorodott a csajtól,de nyilván ezt nem mondja el,hogy hú,meg ha.

De ez biztosan nem egy maradandó élmény,szóval elfelejti,és ugynaúgy téged szeret.

Én azt javaslom,ha már ez megtörtént,ne faggasd tovább,csak fájdalmat okoznál magadnak.

Fogd fel úgy,hogy ez már megtörtént,bizol benne,hogy nem ment a tapizásnál tovább,és kész,próbáld elfelejteni.

2010. ápr. 5. 13:56
 23/48 A kérdező kommentje:

Mást ugyse nagyon tehetek sak nem értem miért kell azért fogdosni egy nőt mert legénybucsu van.

Ne fogdosson senkit ha el akar venni , legyen az fizetett nő vagy bárki más.

Miért kell fogdosni,meg hagyni hogy pucéran odaüljön, meg a csöcsét az arcába nyomja?

Nem érdekel, hogy pénzért volt ott.

És nem kérdezgetem, egyszer sem kérdeztem meg mi volt, csak magamban gondolkodom a dolgon, ugyhogy köszi de nem fúrom meg ahogy itt irták páran.

Magamban örlődöm és ez rosszabb.

Nem tudom hogyan feküdjek le melé este mikor vigan taperolt egy k...t

2010. ápr. 5. 14:00
 24/48 anonim ***** válasza:
59%
Úgy érzed, ha most nem vesz el, azért mert ezzel b.szogatod, akkor lesz még, aki elvesz plasztika nélkül? Vagy inkább öreglány maradsz gyerekekkel a nyakadon, aki azon síránkodik, hogy a pasija ölébe kényszerből 1x beleült egy r.banc a haverjai miatt. Nagyon belelovaltad magad a dologba, közben csak hívnotok kéne 1 chippendale fiút és máris megnyugodna az érzékeny lelkecskéd. :)
2010. ápr. 5. 14:06
 25/48 anonim ***** válasza:
77%
Mellesleg mit sírsz? Gogo táncos voltál, valószínűleg nem nézel ki rosszul most se. Majd, ha 80 kilósra feldagadsz, öreg leszel és csak főzésre leszel jó a pasidnak, akkor elásod magad tényleg?! Tudni kell, hogy mi is voltunk bomba tinik, bomba 20asok és amennyire lehet, maradunk bomba fiatal anyák... Ennyi! Szerinted, azoknak a férfiaknak a hajón nem volt feleségük, barátnőjük, menyasszonyuk?!!! Te is sok-sok szívet megbántottál, már csak azzal a tudattal is, hogy a párjuk előtt táncikáltál! Mindenkinek kell bűnhődni a múltja miatt...
2010. ápr. 5. 14:13
 26/48 anonim ***** válasza:
57%
szia! elhiszem hogy rosszul esett, de egy kicsit túl is reagálod, gondolj bele, ha a párod olyan laza lenne, és 'annyira tetszene neki a táncoslány csíkok nélkül' akkor már megmondta volna neked hogy: bocs, nem akar elvenni, mert más szebb. DE nem teszi, mert szeret téged, elfogad téged így, nem akar lecserélni másra, számára te vagy az IGAZI, nem kéne elrontanod ezt a boldog pillanatot ezzel hogy túlreagálod.. beszéljétek meg a pároddal őszintén, hogy sajnálod, amiért túlreagáltad, és ne foglalkozzon vele, és felejtsétek el mindketten ezt a pár napot, hiszen boldog pillanat vár rátok! ;) a csíkok miatt ne aggódj, képzeld, nekem is van, pedig nem volt még gyerekem, nem is híztam, tökéletes az alakom, de csíkos lett féléve a combom, vörös csíkok vannak, szteroidtól, mivel beteg voltam.. és a szteroid mellékhatása volt ez.. és már szinte rettegek, hogy mi lesz, ha vkivel megismerkedek, és utána meglátja majd a combjaimat, akkor otthagy, de a TE párod nem teszi ezt, szeret csíkokkal együtt is :) sőt, észre se veszi, sok férfi tökéletesnek látja a menyasszonyát! Ismétlem, beszéljétek meg őszintén ezt az egész legénybúcsús dolgot, és utána meg felejtsétek el! SOk boldogságot kívánok nektek, ezért nem érdemes felrúgni egy komoly kapcsolatot, pláne ha 2 gyerek van már! majd írj, hogy mi lett! 16/L
2010. ápr. 5. 14:16
 27/48 A kérdező kommentje:
persze ne nem érdemes felrugni de nem tudom te mit szolnál ha ugy jönne haza a párod hogy előző este egy másik nőt fogdosott
2010. ápr. 5. 14:23
 28/48 anonim ***** válasza:
50%

sZia! Megértem mit érzel, ugyan ez volt nálunk is, majd 3 hónappal később kiderült, hogy lefeküdt a csajjal.

Már az gyanus volt, hogy hazajött és ugy megszexelt, hogy mint még soha.De ez is csak később tünt fel.

2010. ápr. 5. 14:28
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nalunk is volt emiatt balhe.Meg engem ordibalt le,hogy feltekeny vagyok.Mint utobb kiderult nem ok nelkul.Volt tapi,pici oral meg vibrizte a lanyt.Szakitottam...
2010. ápr. 5. 14:35
 30/48 anonim ***** válasza:

Szia! nem akarlak elkeseriteni még jobban,de megértelek,nálunk is balhé volt emiatt.

persze azt hazudta nem történt semmi,de találtam képeket,végül mikor szakitottam vele,elmondta,hoyg megdu.ta a csajokat!!ketten voltak azok a rohadt k...k,,meg kiny.lta őket meg minden volt...

bár a párod biztos nem tett ilyet,de az enyém sajnos megtette hót részegen,nem tudott állitólag magáról,nem tudta kontrollálni magát,"sodródott az árral".

Szakitottam vele.

és soha többet nem engedek legénybúcsút,nagyon sokszor sokkal több történik,mint azt mi gondolnánk...

2010. ápr. 5. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!