Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kolleganőm pár hónapos babáját...

Kolleganőm pár hónapos babáját beöltözteti menyasszonynak és úgy fotózza. Nincs ezzel kapcsolatban valami babona?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 11:11
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Babonát nem tudok, de a kolleganőddel meglehet hogy nincs minden rendben :)
2010. febr. 23. 11:16
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Egyszerűen csak idiótaság... Pár hónapos babát menyasszonynak... Szegény gyerek....
2010. febr. 23. 11:16
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Én anyukám fátylát tettem fel kiskoromban és emlékszem nagymamám rámszólt, hogy sose megyek férjhez, tegyem le. Bár utóbb kiderült, hogy van, aki szerint meg csak Xévig nem megyek férjez. Hát nem tudom én már válogatom a ruhákat, egyelőre nagyon is úgy tűnik, hogy igenis férjhez megyek.

Viszont a kolléganőd flúgos lehet.

2010. febr. 23. 11:22
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

Mikor én elsőáldozó voltam, akkor még szép kis fodros fehér ruha volt a divat fejdísszel, fátyollal lányoknak, fiúknak meg öltöny, én anyukám esküvői fátylát megkaptam az alkalomra. Hogy férjhez megyek-e, nem ezen fog múlni.

A kolléganőd fantáziálgat, nem tilos, a gyerkőc nem érti, de majd ha egyszer összemaszatolja a szép kis ruhát paradicsomszósszal vagy valami főzelékkel, akkor nem fogja többé ilyeneknek öltöztetni, max. farsangra. :-)

2010. febr. 23. 11:25
 5/10 A kérdező kommentje:

Nekem is volt egy ilyen viszolygásszerű érzésem..

de valami rémlik ezzel kapcsolatban..lehet, ez a nem férjhezmenés.

Pedig nagyon babonás.

Fene se érti..

Olyan mindent aggassunk a gyerekre típus..

2010. febr. 23. 11:27
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Szegény kisbaba,valami tényleg nem stimm a kolleganoddel,mar pici babaknak sem hagyjak meg a maga korat!
2010. febr. 23. 11:37
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Elmondom egy esetemet: a fiam és a lányom között 2 év a korkülönbség, a fiam javára. Egyszer ráakadtam egy helyes kis ruhára,megvettem, olyan kíváncsi lettem, hogy néz ez majd ki a kislányon - 2 év múlva. Kértem a 3 éves kisfiamat, vedd már fel, csak egy próba.Először vonakodott, aztán ráállt.Nyár volt, letolta a kisgatyát, belebújt a ruhába.Aztán csak arra emlékszem, hogy leült a székre a konyhában, felhúzta a lábát, és a kisruha alól kilátszott, hogy nem kislány. A megbotránkozóknak üzenem,semmi baj nem lett a nemi identitásával. Igaz, nem is kértem többet ilyenre:)
2010. febr. 23. 11:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Az már nem is hasznos, ha valaki nem bólogat a kérdezőnek? Ejnye. A kolléganő majd kinövi ezt a hóbortot, egy ennyi idős gyereknek meg fogalma sincs a babonákról vagy hogy milyen ruhát adnak rá (max. annyit érzékel, hogy fázik, melege van...).
2010. febr. 23. 20:33
 9/10 anonim válasza:
Szerintem is az anyukaval van valami problema!
2010. márc. 3. 18:27
 10/10 anonim ***** válasza:

hogy lehet egy pár hónapos babát menyasszonynak öltöztetni? Van olyan pici abroncsos ruha?

Vagy csak láttál egy képet, amin csinos fehér kisruhában van, esetleg egy fehér fejpánt is van rajta, és azt nézted be? Keresztelőruhát láttál már?

2012. jún. 13. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!