Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megmondanátok e a férjeteknek?...

Megmondanátok e a férjeteknek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nem dolgozok,mert én a háztartással és a gyerekekkel törődjek. Így főállású anya vagyok.

Az ő keresete arra elég,hogy kifizessek minden számlát, gyerekeknek befizetni valót és marad 40ezer ft.

Ő elvárja,hogy ebből a 40ből teremtsem elő egy hónapra 6 főre a kaját, illetve ha valami egyéb kiadás adódna.

Nem vagyok hajlandó pl a legolcsóbb leggagyibb margarint megvenni de nem is a nagyon drágát veszem meg,de szerintem ha mindenből a legsz..rabb kerülne a kosárba ez a 40 akkor sem lenne elég, így 3 számlát nem szoktam befizetni,csak hó végén,ha marad annyi (valami csoda folytán) így csúsztatom a számlákat.

Most durván 80 ezer elmaradásban vagyunk.

Kapott vissza a férjem az adóhivataltól 120ezret.

Megmondjam e neki,mert mégiscsak ő dolgozott azért a pénzért, vagy fizessem ki belőle a 80at, a többit pedig rakjam el,hogy abból finanszírozzam amit egyébként innen onnan szoktam lecsípni.

Ha megmondom neki, tuti a kocsira vagy a motorra költi.

Köszönöm a válaszokat.

2016. ápr. 2. 07:31
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

30: De van költségtérítés, igaz?

Egyébként ez se jogszerű, amit írsz. Olyan is van a valóságban, hogy nem jelentenek be. De az embernek legyen esze, gyszerűen nem kell elfogadni az állást, ilyen egyszerű.:)

Most itt a férj egy félig illegális okra mint változtathatatlan körülményre hivatkozva költi el autóra a kosztra, megélhetésre szánandó pénzt...

2016. ápr. 2. 20:29
 32/37 anonim ***** válasza:
65%

31: jobb helyeken a benzinbe adnak x százalékot.

"az embernek legyen esze, egyszerűen nem kell elfogadni az állást, ilyen egyszerű.:)"

Nem rosszindulatból (tényleg nem!): Te Magyarországon élsz?

2016. ápr. 2. 20:35
 33/37 anonim ***** válasza:
64%
32: Igen, Budapesten.
2016. ápr. 2. 20:40
 34/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki hozzászólását, tudok majd belőle hasznosítani ezt azt.

Aki szerint Jézusisten milyen ember vagyok....nem biztos, hogy ő jobb, de most a miért szült egy ilyen embernek 4 gyereket megjegyzésre reagálnék,bár ezzel azt is kockára teszem, hogy valaki felismer.

Pár év együttjárás, majd együttélés után összeházasodtunk,majd megszületett első gyermekünk.

Betöltötte a kettőt és ment bölcsibe, én vissza dolgozni.Minden a legnagyobb rendben volt.

Második terhességem úgy alakult, hogy hármas ikreket vártam, és ettől kezdve folyamatosan hülyült be a férjem,akire azóta gyakorlatilag rá sem ismerek.

A kicsik mehetnének bölcsibe, de ugye a már korábban említett okok miatt a férjem hallani sem akar róla.

Egy diktátor lett abból,akivel régebben a legnagyobb egyetértésben, szeretetben, demokráciában éltünk együtt.

A férjem vállalkozó,tehát a költségtérítés ugye nem játszik,mert saját magának térítené....

Egész éjszaka gondolkoztam,mondhatni semmit nem aludtam de holnap ebéd után,mikor alszik a 3 kicsi és a nagy suliban lesz leülök vele beszélni.

2016. ápr. 3. 10:00
 35/37 anonim ***** válasza:
Sok sikert kívánok ehhez a beszélgetéshez, őszintén! Remélem meg tudtok egyezni, békességben. Én biztos megemlíteném neki azt is, hogy mennyire megváltozott és ez neked mennyire rosszul esik, nem érzed magad boldognak így. Próbáld meg emlékeztetni arra,mennyire jól együtt tudtatok működni azelőtt és ez mennyire hiányzik! Majd írd meg,mi lett!
2016. ápr. 3. 11:52
 36/37 anonim ***** válasza:
89%

34: Az apai nagyapám volt ugyanilyen. Pontosan 4 gyerek után változott meg. Apukám az esküvő napján változott meg, és nagyapám leszidta, hogy mért nem bírt még várni, még egy ideig színlelni, amíg van annyi gyerek, hogy anyukám már ne akarjon válni, ne tudjon elmenekülni.

amikor gyereke születik valakinek, jellemzően férfinek, akkor automatikusan újraéli azt a rosszat, ami őt érte a születésekor illetve kisgyerek korában, és ez is közrejátszik az efféle pálfordulásokban.

2016. ápr. 3. 19:46
 37/37 anonim ***** válasza:
59%
Szurkolok, majd írd meg mi volt.
2016. ápr. 4. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!