Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek harmincéves nőnek...

Szerintetek harmincéves nőnek ciki otthon élni?

Figyelt kérdés
Már három éve nem volt párkapcsolata sem. Egyedül nem tudna megélni,albit fentartani.
2016. márc. 29. 21:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
53%
Ciki vagy sem, ha nincs rá pénze akkor mit tegyen? Sok férfinak lenne de nem akar, akkor bezzeg a gonosz nők ne szólják le...akkor őt sem kell, mert neki még nem is egyéni döntése.
2016. márc. 30. 11:14
 22/28 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az a ciki, ha ezt valaki cikinek tartja.

A déli országokban teljesen természetes, hogy több generáció együtt él, akár van a gyereknek kapcsolata/saját családja, akár nincs.

Ha nem tud fenntartani egyedül albit, szerelmet meg nem talál, mégis hol lakjon, a híd alatt?

Én 30 éves koromig laktam otthon, és nem éreztem cikinek. Szeretem a szüleimet, ők is engem.

2016. márc. 30. 12:52
 23/28 anonim ***** válasza:
60%
szerintem az a fontos, hogy legyen valami terve. ha már ennyire nehéz története van, akkor próbáljon tanulni valami olyan szakmát pluszban, amivel lehet reménye továbblépni. ez tudom őrült nehéz, de mégis.
2016. márc. 30. 13:23
 24/28 anonim ***** válasza:
80%

Attól függ, mit csinál.

Szerintem akkor ciki, ha csak ül a babérjain és kesereg, hogy nincs pénze és a szülei nyakára kényszerül. De semmit nem tesz a változásért.

Ha viszont tesz érte, képzi magát, keresi az új lehetőségeket, akkor nyilván nem ciki. És egyébként is csak átmeneti állapot.

Akkor se ciki, ha direkt lakik otthon az ember, de a kérdésből nem ez derül ki.

2016. márc. 30. 16:26
 25/28 anonim ***** válasza:
57%

Én még "csak" 27 vagyok,de 40 évesen is itthon fogok lakni.

Sajnos ez van.Nem fogok tudni egyedül megélni,mivel beteg vagyok,és nem tudok teljes állást elvállalni.

Sajnos olyan betegségem mentálisan betegségem van,amire annyit mondtak,hogy "nem találkoztak még ilyennel".

Nem ciki,csak kellemetlen....

2016. márc. 30. 16:45
 26/28 anonim válasza:
Ezt a szót elsősorban tizenéves tinik használják.. :) A te helyzetedben ez nem nevezhető "cikizésnek". Ki kell lépj az otthoni bezárkózott életmódodból és ismerkedni kiruccanni az életbe. Kávézók, szórakozóhelyek, Klubok, és még sorolhatnám.. 33 évesen még fiatal asszony vagy. Hidd el, mindenki partnerére talál előbb vagy utóbb. De ha csak otthon ülsz és elzárkózol a külvilágtól, azzal csak saját magad lelkének ártasz, ami depresszióhoz és később betegségekhez vezet.. :) Röviden fogalmazva: Élj, és fedezd fel az életet!!
2016. márc. 30. 22:52
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha a kora miatt érzi cikinek, akko ne érezze, mert azért nem ciki. Az egyik barátnőm 31 évesen él közös kasszán a szüleivel. Igaz van barátja, de nem vele él, hanem a szülői háznál. Ez nem ciki véleményem szerint. Mindenki maga érzi, hogy hogyan érzi magát biztonságban. Meg amúgy is, aki cikinek tartja mit számít?! Nem szabad más véleményét felvenni, ne akarjon senkinek senki megfelelni! Ha neki így oldható meg, akkor ez van. Ha ciki, ha nem!
2016. nov. 22. 20:11
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem ciki! És egyébként sem látunk bele a magánéletébe. Lehet, hogy bizonyos körülmények miatt kénytelen a szülői háznál maradni, ami végett nem engedheti meg magának a különköltözést. A fizetése sem biztos, hogy fedezné az albérletet, a rezsit, és + önmagát ellátni. Nincs párkapcsolata? És mi közünk van hozzá?? Ez privát, intim dolog, nem kéne kipletykálni, ennek is megvan az oka, hadd döntse el ő, hogy milyen az intim élete! Nyilván könnyebb beleszólni egy kívülállóknak, de átélni senki nem tudja, megérteni sem. Kívülállónak nincs joga beleszólni, hiába tartja bárki cikinek, vagy nem cikinek, senkinek semmi köze hozzá. Nem köteles magyarázkodni, nyilván oka van, nem tudhatjuk mi áll a háttérben. Az a ciki, ha valaki vakon ítélkezik, primitív. Az én 31 éves barátnőm is a szülői háznál él, betegek a szülei, de ugyanúgy dolgozik és fizet a közös kasszába. Van egy alkoholista élettársa, akivel nem tudott egy fedél alatt élni, így eljött onnan haza. Nem is kívánkozik külön költözni, és ez az ő magánélete. Mindenki el tudja dönteni felnőtt fejjel mit akar. Az ember nem attól lesz különb a másiktól, hogy mivel rendelkezik, egy szerényen élő ember is lehet értékes, és hasznos tagja a társadalomnak. Nem csodálom, hogy sok sz egyedülálló, ha ilyen primitív emberek vannak, akik bírálni tudják a másikat, ez is egy fajta "kultúrára" utal, hogy milyen nevelést kapott valaki. Mindenki kerülhet a hölgy sorsára, senki sem lehet kivétel... Ennyi. Nem ciki, az a ciki, ha valaki ad mások véleményére egy ilyen egyéni, privát dologban. Mit számít az, ciki vagy nem ciki, ezt dobta a gép, ezt kell jelenleg elfogadni, kezelni, és ha nem érzi jól magát ebben a helyzetben, akkor megoldja, ahogy a helyzete engedi. Felesleges más véleménye miatt szorongani, bunkó emberek mindig voltak, vannak, lesznek is.
2016. nov. 23. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!