Szerintetek harmincéves nőnek ciki otthon élni?
Szerintem az a ciki, ha ezt valaki cikinek tartja.
A déli országokban teljesen természetes, hogy több generáció együtt él, akár van a gyereknek kapcsolata/saját családja, akár nincs.
Ha nem tud fenntartani egyedül albit, szerelmet meg nem talál, mégis hol lakjon, a híd alatt?
Én 30 éves koromig laktam otthon, és nem éreztem cikinek. Szeretem a szüleimet, ők is engem.
Attól függ, mit csinál.
Szerintem akkor ciki, ha csak ül a babérjain és kesereg, hogy nincs pénze és a szülei nyakára kényszerül. De semmit nem tesz a változásért.
Ha viszont tesz érte, képzi magát, keresi az új lehetőségeket, akkor nyilván nem ciki. És egyébként is csak átmeneti állapot.
Akkor se ciki, ha direkt lakik otthon az ember, de a kérdésből nem ez derül ki.
Én még "csak" 27 vagyok,de 40 évesen is itthon fogok lakni.
Sajnos ez van.Nem fogok tudni egyedül megélni,mivel beteg vagyok,és nem tudok teljes állást elvállalni.
Sajnos olyan betegségem mentálisan betegségem van,amire annyit mondtak,hogy "nem találkoztak még ilyennel".
Nem ciki,csak kellemetlen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!