Mindenki ott él, ahol akar, meg ahol tud. A "ciki" szót meg azért találták ki, hogy mások kényelmetlenül érezzék magukat csak azért, mert nem azt csinálják, mint a nagy átlag. És mit ért el a nagy átlag azon kívül, hogy rontja a levegőt? Semmit.
2016. márc. 29. 22:44
12/28 anonim válasza:
Ilyenkor mindig erre gondolj: Jockey Ewing az anyjával élt. A 40 éves szűz pedig nem. :)
2016. márc. 29. 22:44
13/28 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Az már más kérdés miért nem volt 3 éve párkapcsolatod. Ha jól érzed magad otthon és nincs mért változtatni egyenlőre akkor miért tennéd? Minek albit fizetni ha ott dolgozol ahol a szüleid laklnak van hely a lakásban/házban számodra, és nincs olyan partnered akivel élnél? Majd lesz párod és akkor elköltözöl..
2016. márc. 30. 00:28
14/28 anonim válasza:
Nyilván ha nincs pénze, mit tud tenni.
De nekem mindig unszimpatikus, aki embertől emberhez költözik, és semennyit nem él egyedül.
2016. márc. 30. 02:04
15/28 anonim válasza:
Szerintem nem ciki kerdes, de nekem fura, hogy egyedul nem tud megélni... Illetve, hogy a szülőknel el, ha pasi lenne az is fura lenne számomra...
Most leszek 30 elképzelhetetlennek tartanám magunkról, hogy működne pedig jo a kapcsolatunk a családdal, de anyuek életvitele is mas (mar) mint a mienk.
Talan a párkapcsolatra kellene mielobb megoldást találnia...
2016. márc. 30. 05:26
16/28 anonim válasza:
Azért 30 évesen már illő lenne megállni a saját lábadon, de ha nincs más megoldás...a te dolgod, ebbe másnak nincs beleszólása.Mindenkinek mást dob a gép.Nekem például azt dobta anno, hogy 18 évesen meg kellett állnom a saját lábamon, ugyanis nem volt más választásom.Egyedül laktam, fenn kellett tartanom az albérletet, ugyanis a híd alá mégse mehettem.
De a tanácsom az, hogy ismerkedj.30 évesen azért nem rossz ha van egy társad. :) Sok sikert kívánok :)
2016. márc. 30. 06:11
17/28 Meknes válasza:
Egyáltalán nem ciki!Sajnos a mai világban nagyon sok ember él olyan anyagi körülmények között,hogy nem tud külön költözni a szüleitől.Hiába dolgozik,a fizetések legtöbb helyen csak arra elegendőek hogy éhen ne haljanak az emberek.Valamint sok helyen épp azért élnek együtt a szülőkkel mert az idős nyugdíjas szülő egyedül már nem képes ellátni magát vagy mert olyan kevés a nyugdíja hogy abból egyedül nem tudja fenntartani a lakását,házát.Egyre többen élnek együtt a szülőkkel ami egyáltalán nem ciki,hanem egy szép gesztus mind a szülő mind a gyermek részéről,hogy betegségben és anyagi nehézségekben támogatják egymást.
2016. márc. 30. 09:10
18/28 anonim válasza:
Hát sztem minimálisan az, mert 30évesen azért már aki szorgalmas és jó döntéseket hozott a tanulmányaival kapcsolatban, azért keres annyit, hogy egy albérletet vagy akár egy szobát ki tudjon bérelni... ilyen szempontból sztem kicsit ciki. Maga a tény, hogy otthon él, nem az.
2016. márc. 30. 09:32
19/28 anonim válasza:
Szerintem meg igenis ciki. Mivel a kérdező nem osztott meg részleteket, így annyiból alkotok véleményt, amennyit látok. Nyilván lehetnek olyan körülmények, amelyektől nem lesz ciki a sztori, de itt ilyenről nem tudunk. 30 évesen azért már illene saját lábon állni.
2016. márc. 30. 09:51
20/28 anonim válasza:
én azt tartom cikinek, hogy ebben az országban egy átlag ember annyit sem keres,hogy egy albérletet fent tudjon tartani.
mert gondolom kényszerhelyzet,hogy még a szülőkkel él ez a nő.
annyit érdemes lenne tudni,hogy a szülőknek ez mennyire teher? hogyha nem, akkor nem látok benne problémát , nyilván ha lesz kapcsolata a nőnek, akkor majd elköltözik .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!