Anyám nem ért meg, nem érdekli mi van velem, mit kezdjek vele?
A kapcsolat arról szól, hogy támogatjátok egymást. A jó kapcsolat olyan, mint a jó házasság kicsiben. Azaz jóban-rosszban. Ha amiatt aggódsz, h megunja a problémáidat, kérd meg, hogy szóljon ha elég neki, adj neki teret elvonulni, egyedül lenni, és hallgasd meg te is az ő gondjait. Így talán könnyebb lesz.
Én szerencsés vagyok, nekem édesanyámmal is működik ez az oda-vissza dolog, de tudod, vannak helyzetek, amikor az ember jobban teszi, ha panaszkodás helyett befogja a száját, és megoldja egyedül. Igen, ehhez fel kell nőni. Keress hobbit, sportolj, és amikor nagyon tele a hócipőd, menj el futni, vagy csináld amit szeretsz. Ez megnyugtat és könnyebb lesz gondolkoznod is.
igen levelező mellett szeretnék munkát találni, de olyan ismerőseim sem találnak munkát akik most diplomáztak
most a legnehezebb találni, midnenhol elutasítanak
ha tudsz nekem jó megoldást mondani akkor mondj :S sajnos eddig sehol nem sikerült, sok helyen próbálkoztam már
hát nem igazán talál melót...még ha akar se... nem mindenki olyan szerencsés mint egyesek
Am én (17/l) velem se foglalkozik anyum :S
mondok neki vmit akk mondja h:jajj ez meg az és akkor... kezdi a saját beszámolóját...
sztem is vmi barátnő akibe megbízol tudod h támogatni fog
én magamba szoktam tartani de hidd el nem jó :S :S
És mivel én is sokszor így vok mint te ha gondolod akk msn-re is felvehetsz :):) de persze nem muszáj :) meg hát fiatalabb is vok szal nem biztos h neked annyira jó lenne :):):) de azért sztem beszéld ki magadból vkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!