Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy családiebéd után anyosom...

Egy családiebéd után anyosom helyre rakott. Bunko voltam? Hogy lehet békülni?

Figyelt kérdés
Az ebéden részt vettem,utánna beszélgetünk is.De nagyon fájt a fejem már amikor mentunk és kb 2 óra ott lét után meg köszöntem az ebédet, bocsánatot kértem indulni akartam ,erre nekem ugrot hogy tönkre tettm mindenki napját.Nem igazán értem a gyerekek és a párom maradtak volna ,ráadásul közel lakik minden nap találkozunk ha beszélgetni akarna.Anyosok is irjanak!
2010. ápr. 4. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nemnormális...

vagy csak nekem van szerencsém,és párom anyaj mikor hallotta h napok ota fáj a fogam,és esélytelen,h most közös ebéd,kinyitni se tudom a szám,csak annyit reagált,hogy ok,akkor főz nekem levest külön,párom meg ki ne engedjen,huzat van,meg mondjam milyen gyogyszer kell...

nem irigyellek

jobbulást

2010. ápr. 4. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Anyósodnak még az életébe nem fájt a feje. Nemnormális... ha fáj a fejem azt se tudom h fiú vagyok e vagy lány. Nemhogy még családi banzájon jópofizzak. Ha nem tetszik nem kell többet meghívni ennyi.Mégha csak szimplán fáradt lettél volna, akkor is illettvolna tolerálnia..
2010. ápr. 4. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

És tudott róla,hogy fáj a fejed? Szerintem meg kéne neki mondani,hogy sajnálod,hogy úgy érzi el lett rontva a nap,de neked nagyon fájt a fejed.

Valószínű azért akadt ki,mert szeretett volna családi körben lenni - veled is,tehát téged is családtagnak tekint(ez jó). Igaz hogy azért ezt így elég rosszul fejezte ki...

2010. ápr. 4. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem csináltál semmi rosszat. Nekem pl. már 2-szer dolgoznom kellett, mikor náluk voltunk, elnézést kértem, és nekiültem. Másodszor már mondták, h nyugodtan menjek be szobába, és csináljam.
2010. ápr. 4. 13:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudta,salynos elég sürün van és már messziröl lehet látni ralytam.
2010. ápr. 5. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!