Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vállalnátok úgy gyereket,...

Ti vállalnátok úgy gyereket, hogy öröklődő betegségetek van?

Figyelt kérdés

Nekem nemrég derült ki egy sor komoly kivizsgálás során, hogy az a betegség, amivel már több éve nyűglődöm, és bár nem halálos, de komoly fájdalmakat okoz, genetikai eredetű. És ha lenne gyerekem, nagyon nagy az esélye, hogy örökölné, és annak is éppolyan nagy az esélye, hogy rajta is előjön. (De ha tünetmentes is maradna, ami a ritkább eset, akkor is továbbörökítené.) Ezenkívül van más átörökíthető betegségem is, ami ugyan kisebb horderejű, fájdalommal sem jár, de az is dominánsan öröklődik.

A páromnak is van öröklődő betegsége (genetikai vizsgálat neki is volt), bár nem súlyos, és teljesen kezelhető.

Ilyen háttérrel én nem szeretnék gyereket vállalni. Nektek mi a véleményetek? Van valaki, aki hasonló cipőben jár?

2016. márc. 23. 10:21
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
11%
Paleolit étrend segíthet, vagy ha nem is állítja meg a folyamatot, lelassíthatja! Én is meggyógyultam tőle és anyósom is, autoimmun beteg. Szendi Gábor könyvét olvasd el!
2016. márc. 26. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!