Nem értenek meg a szüleim! Miért?
A punk-ság lényege a lázadás, vagyis ne csodálkozz, ha nem értenek meg, sőt, akkor csinálod jól :D
Egyébként meg ha rendesen viselkedsz velük, és látják, hogy megérted a véleményüket, de neked így tetszel magadnak, akkor szerintem el fognak fogadni így is.
A mai korban meg egy nagy marhaság, hogy valami ront a családok hírnevén, ez nem a múlt század...
Hát akiket én ismerem (punkokat)... Azokra ne akarj hasonlítani :))
Metrónál saját hányásukban fekszenek nap mint nap, belőve..
15/L
Azért, mert gyöpösek - vagy csak mert nem értik, miről van szó.
Oké, hogy külsőség (mint írta valaki) - de ha valaki e téren korlátoz a szabad választásban, az már nem a külsőségről szól, hanem én, mint szabad egyén korlátozva vagyok!
Ha felveszek egy szubkultúrát, akkor a pakliban benne van, hogy nem fogják megsimogatni a fejem érte - talán maga a punk elveszítené a jelentését, ha mindenki bólogatna a punkokra - meg akkor nem is lenne rájuk szükség. De az embernek a családjától jól esne azért az elfogadás (ha a tetszés nem is).
Nem hiszem, hogy anyád szét fogja vágni baltával a bakancsodat, de balhé az lesz érte, ha ilyen mentalitású. Talán ne a legszakadtabb formáját kövesd a punknak (és ne hányj az aluljáróban), és magyarázd el a családodnak, hogy mit jelent ez a stílus, miért fontos számodra.
Utána a te döntésed, hogy hagyod magad megtörni, vagy szembeszegülsz. Még az is lehet, hogy egy idő után beletörődnek.
Azért az elég gáz, ha a szomszéd véleménye fontosabb egy szülőnek a saját gyerekénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!