Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem túlzás, hogy...

Csak szerintem túlzás, hogy anyám megsértődik, ha naponta, vagy 2-3 naponta nem hívom fel? 30 éves vagyok.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 15:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Programot nem csinál szerencsére, de ha hagynám, szívesen rámtelepedne. Lány vagyok és a barátommal együtt élek 4 éve.
2010. ápr. 4. 09:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 34 vagyok és 2-3 naponta felhívom apukámat. Nem azért, mert ő kéri hanem én akarom. Egyedül él és biza aggódok miatta. Ha beszéltünk nyugodtabb vagyok, hogy minden rendben van.
2010. ápr. 4. 10:05
 13/14 anonim válasza:
76%
Szia. Szerintem ne sértegesd csak néha felejtsd el hívni és szép lassan idővel le fog szokni róla. Az a helyzet hogy te szoktattad rá, mi szoktatjuk rá őket. Nekik jól esik és ha nem hívod akkor már azon agyal hogy miért nem hívod. Próbáld hanyagolni.
2010. ápr. 10. 06:55
 14/14 anonim válasza:
100%
nekem is naponta többször illő volt bejelentkeznem pedig már én is 30 feletti korral rendelkezem,sokszor engem is zavart ez az elszámoltatás,de ma már szivesen elszámolnék csak már sajnos nincs kinek.Ez jusson eszedbe,szóval türelem örülj hogy van még Neked..
2010. ápr. 12. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!