A férjem vállalkozó. Havi 30 ezer forint a bevétele. Ebből még alkalmazottat is akar fizetni. Hogyan viszonyulnátok ehhez?
"30 ezres bevétellel aki alkalmazottként tervezi, hogy elhelyezkedik, nem igazán veszik komolyan a munkáltatót."
Nem kell az alkalmazott orrára kötni, mennyi a cég bevétele, meg egyébként sincs annyi munkahely az országban, hogy valaki emiatt válogasson.
re "30 ezres bevételnél miből fizeti az alkalmazottat" kérdés ezredik ismétlése: nyilván nem a bevételből, de vállalkozó nem is úgy lesz az ember, hogy "hopp, van egy jó ötletem, holnaptól vállalkozok", hanem tőkét szerez, hitelt vesz fel, stb. és abból fizeti a kezdeti költségeket.
Látszik, hogy a válaszolók többsége a szokásos, "négytől-nyolcig irodában ülök havi százért" melóban van...
Vállalkozásban egyetlen szabály van, az ember csak azzal foglalkozzon amihez ért.Mondjuk 30.000 Forint bevétel nem sok, de mi az üzleti terve?
Nekem most lett kész a legújabb kft-m. Az előzetes terv szerint befizetek rengeteget az államnak adóban, és járulékban, rengeteg pénzt elköltök gépekre. Csak költöm, költöm, költöm a pénzt milliókkal 6-10 hónapig és utána tudom fogadni az első megrendeléseket. Rutinos vállalkozó vagyok 5 sikeres céggel a hátam mögött. Ha a feleségem látná ezt a folyamatot szerintem felvágná az ereit mert annyira nem értené. Egyszerűen a vállalkozás nem arról szól, hogy hopp vállalkozó vagyok és másnap fizetnek. (kivétel a taxis, fodrász, stb.)
ez tartósan fennáló helyzet vagy időleges. mert ha fix és nem tud jelentős bevétel növekedést produkálni akkor a 30rugó semmire sem elég.
persze lehet,hogy azzal az embrel meg5x-özi a bevételét de akkor is bukik vele.
ha már 10x-es a bevétel akkor jó lehet.
de 2emberel nem lehet 10x--es munkát elvégezn,még 5x-öset sem.
2eber 2x-es munka de az még mindig csak 60ezer. az is bőséges bukta. ha KATÁs akkor kijön a havi adó,meg a bérlet de semmi több,ja de marad 500 forint,az mondjuk 1 napi kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!