Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem vállalkozó. Havi 30...

Melody Dy kérdése:

A férjem vállalkozó. Havi 30 ezer forint a bevétele. Ebből még alkalmazottat is akar fizetni. Hogyan viszonyulnátok ehhez?

Figyelt kérdés

2016. márc. 16. 08:05
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
86%
És mennyit fizetne az alkalmazottnak?
2016. márc. 16. 13:06
 22/37 anonim ***** válasza:
93%
Értem én, hogy kezdetben a vállalkozások veszteségesek, de 30 ezres bevétellel aki alkalmazottként tervezi, hogy elhelyezkedik, nem igazán veszik komolyan a munkáltatót. Aki kockáztat és vállalkozásra is készen áll, és van elég tartaléka, hogy egy darabig belefér a veszteség, annak ez is jó lehet, ha hosszú távon bejön az üzlet, de akkor olyanokat kell keresni. Olyanoknak nem javaslom ajánlgatni ezt az üzletet, akik a megélhetésüket akarják biztosítani már rövid távon is, és kiszámítható lehetőséget keresnek.
2016. márc. 16. 13:20
 23/37 anonim ***** válasza:
50%
Ha tényleg konkrétan 30e a bevétele, akkor miből fizeti az alkalmazottat? Akkor sem értem mondjuk, ha a haszna ennyi, akkor miből akar, de ott még meg tudom érteni azt, hogy esetleg friss a vállalkozás, gépeket kellett esetleg venni vagy helyet bérelni. De kezdő vállalkozáshoz amúgy sem vennék fel alkalmazottat, csak akkor, ha a haszonból ki tudom fizetni, és ennek nem a család látja a kárát.
2016. márc. 16. 15:31
 24/37 anonim ***** válasza:
48%

"30 ezres bevétellel aki alkalmazottként tervezi, hogy elhelyezkedik, nem igazán veszik komolyan a munkáltatót."

Nem kell az alkalmazott orrára kötni, mennyi a cég bevétele, meg egyébként sincs annyi munkahely az országban, hogy valaki emiatt válogasson.

re "30 ezres bevételnél miből fizeti az alkalmazottat" kérdés ezredik ismétlése: nyilván nem a bevételből, de vállalkozó nem is úgy lesz az ember, hogy "hopp, van egy jó ötletem, holnaptól vállalkozok", hanem tőkét szerez, hitelt vesz fel, stb. és abból fizeti a kezdeti költségeket.

Látszik, hogy a válaszolók többsége a szokásos, "négytől-nyolcig irodában ülök havi százért" melóban van...

2016. márc. 16. 22:30
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Vállalkozásban egyetlen szabály van, az ember csak azzal foglalkozzon amihez ért.Mondjuk 30.000 Forint bevétel nem sok, de mi az üzleti terve?

Nekem most lett kész a legújabb kft-m. Az előzetes terv szerint befizetek rengeteget az államnak adóban, és járulékban, rengeteg pénzt elköltök gépekre. Csak költöm, költöm, költöm a pénzt milliókkal 6-10 hónapig és utána tudom fogadni az első megrendeléseket. Rutinos vállalkozó vagyok 5 sikeres céggel a hátam mögött. Ha a feleségem látná ezt a folyamatot szerintem felvágná az ereit mert annyira nem értené. Egyszerűen a vállalkozás nem arról szól, hogy hopp vállalkozó vagyok és másnap fizetnek. (kivétel a taxis, fodrász, stb.)

2016. márc. 18. 12:25
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

ez tartósan fennáló helyzet vagy időleges. mert ha fix és nem tud jelentős bevétel növekedést produkálni akkor a 30rugó semmire sem elég.

persze lehet,hogy azzal az embrel meg5x-özi a bevételét de akkor is bukik vele.

ha már 10x-es a bevétel akkor jó lehet.

de 2emberel nem lehet 10x--es munkát elvégezn,még 5x-öset sem.

2eber 2x-es munka de az még mindig csak 60ezer. az is bőséges bukta. ha KATÁs akkor kijön a havi adó,meg a bérlet de semmi több,ja de marad 500 forint,az mondjuk 1 napi kaja.

2016. ápr. 24. 17:41
 27/37 anonim ***** válasza:
27%
Manapsag mindenki vallalkozo akar lenni hogy ne kelljen car munkahelyeken dolgoznia de ez mar durva, ritka egy hulye ferjed van neked ha ez igaz, viszont Eros a gyanum h ez a kerdes csak kitalacio
2016. jún. 22. 13:35
 28/37 anonim ***** válasza:
Előző, az ragad le a szar munkahelyeken, akinek ennyire nincs fingja se a vállalkozásokról. Eleinte törvényszerű, hogy egy vállalkozás veszteséges, mert fel kell építeni. Igen, ehhez az kell, hogy öld bele a pénzt. Aztán vagy bejön, vagy nem. Aki azon károg, hogy "ez úgyse fog menni", annak többnyire nem. Nem tudjuk, milyen vállalkozása van Melody férjének, így nem tudjuk megtippelni, mennyi idő felfuttatni, de simán lehet, hogy pár év múlva már a nettó fél millát vagy még többet hozza majd havonta, amíg az "úgyis elbuksz" típusú emberkék tovább ülnek a melóhelyükön a kényelmes alkalmazotti állóvízben.
2016. jún. 22. 15:46
 29/37 anonim ***** válasza:
14%
Jol van utolso ezt meg te se hiszed el, inkabb menjel a munkaugyibe kotelezo jelentkezesre😂
2016. jún. 23. 13:42
 30/37 anonim ***** válasza:
60%
Kösz, de ha alkalmazott kell, majd ismerős útján keresek, nem a munkaügyiben.
2016. jún. 23. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!