A férjem vállalkozó. Havi 30 ezer forint a bevétele. Ebből még alkalmazottat is akar fizetni. Hogyan viszonyulnátok ehhez?
30.000,- Ft? Biztos ezt akartad írni??
A legkedvezőbb adózási forma a KATA-adózás. Havi 50.000,- Ft akkor is az adó, plusz helyi IPA...
Mégis, hogyan lehetne 30.000,- Ft valakinek a bevétele? Na ne szórakozz már!
tisztán, vagy ebből lejön a tb, meg adó?
elején,ha az ötlet jó, kb. 3 hónap semmit el kell viselni. Ha ezután sem jön be, el kell menni dolgozni valahová.
Itt senki nem vállalkozó, ugye? :)
Igenis, az eleje törvényszerűen bukó: megveszed az eszközöket, alapanyagokat, felépíted az ügyfélkörödet, a kezdeti bevételeket visszaforgatod fejlesztésbe, ez kb. 1-2 év általában. Tudom, mert cégem van, 5 éve, most szépen lehet már vele keresni, de amikor minden 2. hónapban kell valami eszközt, akkor nehéz belőle teljes fizetést kinyerni az elején. (8-as)
Ismerni kellene a pontos szituációt, helyzetet: nekem volt olyan pont a vállalkozásomban, amikor, ha felvettem volna valakit, akkor sokkal több munkát és ezzel együtt bevételt tudtam volna elérni, megszerezni.
Tehát akár az is elképzelhető, hogy a felvett ember által jelentős bevételnövekedés érhető el - de mindezt persze 30 ezer ft mellett "kissé" rizikós.
De ha láthatáron van egy nagyobb megrendelés, akkor akár elképzelhető...
Kérdező, ha valami ilyesmiről van szó akkor szerintem előbb próbálja meg a férjed az egyszerűsített foglalkoztatást - ennél lehet csak 1-1 napra felvenni valakit alkalmi munkára.
Kezdő vállalkozás?
De mégis hogy akar fizetni 30,000-ől alkalmazottakat? :)))
Mi a férjed, zabhegyező?!
BRUHAHA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!