Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbántad, hogy megbántottad...

Megbántad, hogy megbántottad ismerősödet, családtagodat, miután ő meghalt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 00:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen. Apumat egy hétfői napon vitték be a kórházba, és én szombaton nagyon összevesztem vele, mert nem csinálta azt amire megkértem. Így utólag visszagondolva egy semmiség volt, de akkor nagyon veszekedtem vele. Igaz, hogy utána kibékültünk, de még mindig fáj...

Egyszer pedig azt kérdeztem tőle, hogy miért anyu halt meg és miért nem te...Ezt mikor kimondtam nem gondoltam komolyan, de ha ideges vagyok akkor nagyon elveszítem a fejem. Szegénynek ez nagyon rosszul esett és a mai napig ha ez eszembe jut, akkor nagyon nagyon nagyon sajnálom.

Lassan már 2 éve, hogy apum sem él, de sokszor eszembe szokott jutni, hogy milyen idióta voltam.

2010. ápr. 5. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!