Hogy rázzam le az apósomat?
Én lehet hogy először megmondanám neki, hogy már megértettem, hogy neki ez a véleménye, köszönjük, de mi nem így élünk, és azt hiszem, hogy ez a férjemre és rám tartozik. legyen kedves fejezze be. Ha nem hajlandó, akkor meg keresd meg a gyenge pontját. Mondjuk, hogy iskolázatlan, vagy hogy miben nagyon műveletlen, vagy hogy mennyit keresett annak idején, és hogy miatta élt nyomorban az anyósod, vagy bármi, amiben ő elmaradottabb, mint ami lehetne... Simán beszólnék neki :) szerintem pillanatok alatt hanyagolná a témát. Ha meg nagyon nem megy, megmondanám a férjemnek, hogy nélkülem látogassa apukát, és én kimaradok a kettejük családi életéből, mert nem vagyok hajlandó idegesíteni magamat miatta. De ezt csak akkor, ha nem tetszik, hogy esetenként vérig sérted valami beszólással :) az ilyeneknek óriási büszkesége van ám, nagyon könnyű porig alázni, és utána úgy elkullog, hogy sose látod többet.
Úgyhogy csak határozottan. Egy két ütős megjegyzés, és nyert ügyed van.
De még az is megoldás lehet, hogy ha rákezdi, akkor te meg elkezded egekig magasztalni a férjedet, hogy milyen rendes, és hogy mennyire örülsz hogy ő a férjed, hogy ennyire segít neked, hogy a tenyerén hordoz, mert így érzed hogy mennyire fontos vagy neki, és ez milyen jól esik. Fél óráig kiselőadást tartasz erről, nem engeded szóhoz jutni az öreget. És mikor befejezted, és még beledumál, akkor már a férjed fogja leinteni, hiszen ezzel őt kezdi el piszkálni ezután, és nem téged :) Érted, nagyon jó meg oldás ez is, max összeugranak, de akkor legalább a férjed fogja kitenni az apukáját, és nem neked kell vele összeveszned, hiszen nem te provokáltad a dolgot. lehet hogy ez mégis jobb megoldás, mint az előző, hogy ledöföd valami ütős megjegyzéssel. :)
Hajrá, ne hagyd magad.
31/N
:))))
Szia! 23.05 vagyok.Nincs feleségem, férjem van, és nem játsza el velem amit írtam,ha kérem, segít.Viszont a 22.35-nek olyan felháborodott kommentet írtál, hogy ezt nem hagyhattam ki:)))
Egyébként nem tudom mit lehetne csinálni a kedves apóssal, talán az a leg jobb megoldás amit írt egy korábbi válaszadó, hogy megértetted, de ti nem úgy csináljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!