Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy rázzam le a barátom "...

Hogy rázzam le a barátom " rajongóit"?

Figyelt kérdés
Párommal feljárunk egymás facebookjára, és már többször előfordult, hogy irtak neki csajok levelet. Igaz, csak annyit, hogy "szia :P " .. de ha látják, hogy 1,5 éve kapcsolatban van miért próbálkoznak? Még ha közeli ismerősök lennének, persze.. beszélgessenek.. de szinte csak látásból ismeri őket. Mit irjak vissza, hogy az illető vegyen rola tudomást, hogy semmi esélye.. de mégse tűnjek egy buta libának. Szóval inteligensen szeretném közölni a helyzetet.. :) köszi 18/L
2011. márc. 29. 16:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

"Szia, ismerünk valahonnan?

Évi és Peti"

Ez elég meggyőző lehet:)

2011. márc. 29. 16:56
 2/14 A kérdező kommentje:
köszi.. ez nagyon teccik. nekem sajna eszembe nem jutna ilyen :))
2011. márc. 29. 17:00
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
ez elég béna h feljártok egymás bookjára, minek? turkálni? hol a bizalom? és ha nem reagál a kiscsajok üzijeire akkor nem is keresnék..vagy nem keresnék többet.
2011. márc. 29. 17:02
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Sehogy. Örülj neki, hogy ilyen népszerű. Hogy szakít-e, félrelép vagy marad, rajta múlik. És persze rajtad. De ne féltékenykedj, mert többet ártasz.
2011. márc. 29. 17:07
 5/14 A kérdező kommentje:
az, hogy feljárunk szentem magánügy.. nem ez volt a kérdés lényege. A nem válaszolás is egy megoldás.. köszi :)
2011. márc. 29. 17:08
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
A beszélgetés nem zaklatás, idegentől sem.
2011. márc. 29. 17:08
 7/14 anonim ***** válasza:
48%
isten adja hogy ne legyen ilyen barátnőm soha...
2011. márc. 29. 17:21
 8/14 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem nincs abban semmi rossz hogy feljártok egymás facebookjára!:)

Ha ez egyikőtöknek sem zavaró akkor miért lenne gond?

Mi is így vagyunk a párommal,nincs mit titkolni egymás előtt!:)

Szerintem az a legbölcsebb ha nem válaszoltok rá,majd meg unják egyszer.

Nálunk olyan szokott elő fordulni hogy vadidegenek bejelölgetnek,nem ismerjük őket és kész!:)

2011. márc. 29. 17:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is előfordul, hogy idegenek bejelölnek, vagyis most már csak a páromnál, mert én már nem vagyok fenn a Facebook-on. Mi nem foglalkoztunk vele, nem jelöltünk vissza, nem válaszoltunk az ilyen üzenetekre.

Amúgy mi is feljártunk/feljárunk egymás facebook-jára, meg mindenféle közösségi oldalára ha egyikünk pl. nincs itthon és valamit meg kellene nézni, akkor természetesen a másikat kérjük meg. Nincsenek titkaink egymás előtt, megbízunk a másikban.

2011. márc. 29. 17:31
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem se vegyétek tudomásul ezeket az üziket, ha meg mindenképpen válaszolni szeretnél (de a párod is tudjon róla), akkor valami hasonlót, mint amit az első írt.

Amúgy mi is simán felnézhetnénk egymás részére, amikor csak jól esik, mert mindenhova tudjuk a másik jelszavát.

2011. márc. 29. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!