Hogy rázzam le a barátom " rajongóit"?
"Szia, ismerünk valahonnan?
Évi és Peti"
Ez elég meggyőző lehet:)
Szerintem nincs abban semmi rossz hogy feljártok egymás facebookjára!:)
Ha ez egyikőtöknek sem zavaró akkor miért lenne gond?
Mi is így vagyunk a párommal,nincs mit titkolni egymás előtt!:)
Szerintem az a legbölcsebb ha nem válaszoltok rá,majd meg unják egyszer.
Nálunk olyan szokott elő fordulni hogy vadidegenek bejelölgetnek,nem ismerjük őket és kész!:)
Nálunk is előfordul, hogy idegenek bejelölnek, vagyis most már csak a páromnál, mert én már nem vagyok fenn a Facebook-on. Mi nem foglalkoztunk vele, nem jelöltünk vissza, nem válaszoltunk az ilyen üzenetekre.
Amúgy mi is feljártunk/feljárunk egymás facebook-jára, meg mindenféle közösségi oldalára ha egyikünk pl. nincs itthon és valamit meg kellene nézni, akkor természetesen a másikat kérjük meg. Nincsenek titkaink egymás előtt, megbízunk a másikban.
Szerintem se vegyétek tudomásul ezeket az üziket, ha meg mindenképpen válaszolni szeretnél (de a párod is tudjon róla), akkor valami hasonlót, mint amit az első írt.
Amúgy mi is simán felnézhetnénk egymás részére, amikor csak jól esik, mert mindenhova tudjuk a másik jelszavát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!