Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy rázzam le a barátom "...

Hogy rázzam le a barátom " rajongóit"?

Figyelt kérdés
Párommal feljárunk egymás facebookjára, és már többször előfordult, hogy irtak neki csajok levelet. Igaz, csak annyit, hogy "szia :P " .. de ha látják, hogy 1,5 éve kapcsolatban van miért próbálkoznak? Még ha közeli ismerősök lennének, persze.. beszélgessenek.. de szinte csak látásból ismeri őket. Mit irjak vissza, hogy az illető vegyen rola tudomást, hogy semmi esélye.. de mégse tűnjek egy buta libának. Szóval inteligensen szeretném közölni a helyzetet.. :) köszi 18/L
2011. márc. 29. 16:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

tényleg gáz hogy feljártok egymást faceboookjára. remélem nem lesz soha ilyen párom aki kutat a magánügyeimben.

A kérdésedre válaszolva : ne írj semmi mert semmi közöd hozzá. Majd a párod megoldja és ír nekik ha zavarja a dolog. Minek ilyen féltékenynek lenni?

2011. márc. 29. 17:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
És ha írogatnak neki, akkor mi van? Ne foglalkozz vele. Gondolom a barátod nagyfiú már, nem? El tudja intézni egyedül is. Neki lesz égő, ha kiderül, hogy a barátnője ilyen rövid pórázon tartja. Ne írj semmit, elvégre nem te voltál a címzett. Te jó ég, milyen emberek vannak.
2011. márc. 29. 18:11
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Bizalom??? Ott a bizalom pont, hogy feljárhat nyugodtan. Mi is feljárunk egymáséra, mert játszunk egy kicsit és akkor megcsináljuk a másik dolgát, blabla, nincs ebben semmi extra.

Valószínű, ha valaki rosszat tesz, úgyis kamu e-mailt, kamu közösségi adatlapot gyárt magának, ennyire nem hülyék az emberek, hogy a nyilvánosra menjen a félrelépés...

5 éves kapcsolatban vagyok

2011. márc. 29. 20:02
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem miért kéne "lekoptatni" őket, ez egy közösségi portál, miért ne írhatnák, hogy "szia"...nem értem miért zavar ez téged...

szerintem sokat kell még tanulj a kapcsolatról...

2011. márc. 29. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!