Hogy rázzam le az apósomat?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy após elég retardáltan gondolkozik. Szerinte egy nőnek a konyhában a helye, főzzön, mosson, takarítson, neveljen gyereket, de ehhez még dolgozzak is? Mi a férjemmel jól megvagyunk. Ő szokott főzni, én mosogatok és a takarítást is megosztjuk. Gyerekeket az hozza el óviből aki előbb hazaér. Dolgozom én is és ő is. Apósomtól viszont mindig megkapom, hogy milyen feleség vagyok, hogy még a férjemnek se vagyok képes főzni (megjegyzem imád főzni a férjem), meg ő porszívózik, stb...Oké, hogy régen úgy volt, hogy az asszony meleg étellel várja az urát haza, de akkor neki nem volt munkahelye. Nem tartom fernek, hogy ugyan azt várják el egyes emberek a nőktől úgy hogy mi is ugyan úgy dolgozunk mint a pasik, mint akkor amikor még ott volt az egész nap a házimunkára. Szerintem, ha pénz keresés megvan osztva, akkor a házimunka is legyen. Apósommal próbáltam szépen beszélni, majd kicsit csúnyábban is de nem fogja fel a lényeget. Párom is mondta, hogy ne szóljon bele és ez a mi dolgunk, de csak mondja a magáét. Mit tegyek? Megőrülök tőle...2010. ápr. 2. 22:24
2/15 anonim válasza:
Ha nem laktok együtt egyik füleden be a másikon ki. Látja, hogy csak idegesít a mondokójával, legyintsél egyet. Mond neki! - Nem az őskorban élünk apuka! és kész!
4/15 A kérdező kommentje:
22:35
Akkor majd nem megyek dolgozni és tartson el a pasi...
2010. ápr. 2. 22:37
5/15 anonim válasza:
Egyik fülön be másikon ki. Rá kell hagyni ha kikelsz magadból tovább üti a vasat mert látja hogy idegesit.
6/15 anonim válasza:
Az apósnak igaza van! Az asszony főzzön, mosson, takarítson, nevelje a gyerekeket, járjon el dolgozni,maradjon tündéri feleség! Az ember pedig meló után csak ülljön a tv előtt!
7/15 A kérdező kommentje:
Hát kedves utolsó, lehet hogy te ezt eljátszhatod a feleségeddel, de az én férjem nem és nem is akarja. Senkinek nem vagyok a rabszolgája.
2010. ápr. 2. 23:08
8/15 anonim válasza:
A véleményéhez mindenkinek joga van. Ha nem értesz vele egyet, miért érdekel egyáltalán?
9/15 A kérdező kommentje:
Joga van, és mondtam is hogy a saját feleségével eljátszhatja. Nem akartam megváltoztatni a világnézetét.
2010. ápr. 2. 23:34
10/15 anonim válasza:
Amikor apósod belekezd ebbe a tényleg retardált dumába, akkor nagyon látványosan tereld a szót egész más irányba, de úgy, hogy feltűnjön neki. Vagy fordulj sarkon és hagyd ott szó nélkül. (Még jó, hogy nem laktok együtt.. képzeld mi lenne akkor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!