Hogyan találhatnám meg őket?
2-3 év körüli voltam amikor örökbe fogadtak. Mindig érdekelt hogy kik az igazi szüleim és szeretném őket megtalálni. Egy barátomnak beszéltem erről és szerinte nagyon nehezen fogom megtalálni és azt mondta hogy az is lehet hogy Kínában élnek (kínai vagyok). A mostani szüleimnek nem beszéltem róla hogy nem szeretem ezt a társaságot. A suliban mindig piszkálnak és csúfolnak, pedig én is tudnék mit mondani rájuk, na meg a "bátyám" és a hungarista haverjai sem hagynak.
Szerintetek hogyan találhatom meg az igazi szüleimet? (Gondolom még mindig nem kellenék nekik, csak érdekelne hogy kik ők).
12/f
Szia!
Örökbefogadó anya vagyok én is.
Nos 18 évesen kérheted a gyámügytől , hogy szeretnéd felkutatni a vér szerinti családod. ők megteszika szükséges lépéseket, felveszik velüka kapcsolatot, ha tudják és egyeztetnek ők szeretnék-e ezta találkozást, majd értesítenek róla, hogy igen vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!