Hogyan találhatnám meg őket?
2-3 év körüli voltam amikor örökbe fogadtak. Mindig érdekelt hogy kik az igazi szüleim és szeretném őket megtalálni. Egy barátomnak beszéltem erről és szerinte nagyon nehezen fogom megtalálni és azt mondta hogy az is lehet hogy Kínában élnek (kínai vagyok). A mostani szüleimnek nem beszéltem róla hogy nem szeretem ezt a társaságot. A suliban mindig piszkálnak és csúfolnak, pedig én is tudnék mit mondani rájuk, na meg a "bátyám" és a hungarista haverjai sem hagynak.
Szerintetek hogyan találhatom meg az igazi szüleimet? (Gondolom még mindig nem kellenék nekik, csak érdekelne hogy kik ők).
12/f
Szia:)
ne foglalkozz vele mit írnak:)
sztem ugyanannyira magyar is vagy, mint kínai, és ezt nem kell szégyelned:) ne törődj azokkal, akik ez miatt lenéznek
egy ember oda tartozik, ahol felnő, és olyan a nemzetisége amilyen nemzetiségű emberek nevelik
kicsit fiatal vagy még ahhoz, hogy egyedül kezd kutatni a szüleid után, ha már lennél vagy 18 akkor természetesen könyebb lenne, de így sem lehetetlen
nincs olyan ember az életedben, aki tudna segíteni?
én drukkolok neked, de ha annyira fontos ez neked beszélned kéne valakivel, mondjuk a szüleid nem tudnak segíteni? ha megmondanád nekik mérgesek lennének rád?
szerintem ez természetes, ha egy ember ragaszkodik a gyökereihez, hisz a vér kötelez, de lehet, hogy a mostani szüleiddel jobban jártál
lehet, hogy az igazi szüleid nem tudtak volna felnevelni, vagy nem is voltak soha házasok, az is lehet, hogy már nem is tartják a kapcsolatot
remélem megtalálod azt akit akarsz
15/L
ha akarsz róla valakivel beszélni nekem bármikor írhatsz
utsó voltam
Szia! Magyarországi örökbefogadás esetén úgy működik, hogy az ügyedet intéző vagy a helyi gyámhivatalnál kell jelezned a szándékodat. Ők felveszik a kapcsolatot a vér szerinti szüleiddel, és ha ők is szeretnék a találkozást , meg a gyámügy is úgy ítéli meg, hogy a találkozás nem káros számodra, azaz pl. ha nem élnek a szüleid a normálistól nagyon eltérő életet) akkor létrejöhet a találkozás. Azt nem tudom, hogy a nevelőszüleid beleegyezése kell-e hozzá, és hogy külföldi szülőknél is így működik-e.
Remélem sikerül megtalálnod őket és a számításaidat, szorítok Neked!
Nem tudom, milyen kapcsolatban vagy a szüleiddel, de talán segítene egy őszinte beszélgetés a bátyádról és a vágyadról.
A bátyád gondolom nem abban a korban van, hogy meghatódna és másképp gondolkodna egy beszélgetéstől, így próbáld őt elviselni, elfogadni. Hidd el, ha nem támasztasz vele szemben elvárásokat, nem fog annyira fájni. Tudom, hogy ez nehéz, de működik.
Szorítok Neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!