A Freemailem Spam mappájából eltűntek az ott lévő múlt hét óta érkezett leveleim. Hogy lehet ez? (Nem töröltem. Véletlenül sem, a kukában sincsenek. ) Hol találhatnám meg őket?
Figyelt kérdés
Fontos levelek voltak, jelszavakkal. Másnak is tűnt már el magától levél a Spam mappából? Vagy miféle jelenség ez?2011. aug. 16. 17:51
1/5 anonim válasza:
A Spam mappa időről időre törlődik, oda nem kellene fontos dolgokat tenni
2/5 A kérdező kommentje:
Automatikusan? És milyen időközönként, vagy mikor?
2011. aug. 16. 18:05
3/5 anonim válasza:
Nézd meg a beállitásokat. Egyébként a Spam mappában mit keresnek FONTOS levelek? Ha valami fontos, azt tárolni kell valahol, nem Spam-ként kezelni.
4/5 A kérdező kommentje:
A kérdés még egyszer: A Spam mappából automatikusan törlődnek a levelek? Ha igen, milyen időközönként?
(Véletlen került oda pár napja néhány levél, még nem volt időm kivenni a listából az adott emailcímet, ennyi a sztori. Kitudom venni, de most nem ez a kérdésem, ha ez lett volna így teszem fel. A jövőben jobban odafigyelek majd, de ha biztosan tudnám, hogy automatikusan törlődnek, akkor még inkább. Erre a kérdésre azonban sem gugliban, sem freemail súgóban nem találtam választ. Ezért tettem fel itt a kérdést. Ha ti sem tudjátok a választ, akkor ez van, mindenesetre nem kell kényszeresen használhatatlan válaszokkal bajlódni. Köszönöm!)
2011. aug. 16. 18:21
5/5 anonim válasza:
Nézd meg a beállításoknál, hogy milyen időközönként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!