Playmate kérdése:
Tesómnak T-mobile-os mobilinternete VOLT, egészen a múlt hónapig.9 Gb 90000, - Ft-ért?
Figyelt kérdés
Először lecsökkentették felére a net sebességét, majd egyszer csak megszűnt. Bement a T-mobile-hoz érdeklődni mire közölték, hogy 93. 000 Ft-os tartozás miatt kikapcsolták a szolgáltatást. És a hónap csak most kezdődött. Létezhet ez hogy 10000, - Ft/GB-ot kell fizetni a net használatáért? Ez egy vicc. Szerintetek?2010. máj. 17. 17:13
1/3 anonim válasza:
Nem hiszed haver, de az összes létező t-mobilos mobilinternet csomagra kiszámoltam (illetve próbáltam) hogy ez mennyi túlforgalmazási díj.Arra jutottam hogy képtelenség ennyi adatmennyiséget letölteni 1 hónapban , egyszerűen olyan szám jött ki amit a számológép nem tudott megjeleníteni! Tehát vagy ti értettetek félre valamit, vagy a t-mobil akar átb@szni! Gondolj bele: a legtöbb díjcsomagban 1FT a túlforgalmazás 10kB adat után, na ezt próbált beszorozni! Szerintem egy kisebb falu netezik ennyit egy hónapban.
2/3 anonim válasza:
De lehet valami sumákság a dologban, ugyanis egyik szolgáltató sem szünteti meg a szolgáltatást 1-2 hónapon belül!Először is a túlforgalmazásról számlát küldenek, tehát tudomásod van róla mennyit kell fizetni, aztán ha nem fizetsz 30-60 napon belül lekorlátozzák a sebességet és csak ezután 90 napon túl szüntetik meg a szolgáltatást.
Így már hihetőbb a sztori mert 4-6 hónapon belül össze lehet hozni 90000 tartozást, de azt is csak úgy ha éjjel nappal netezel nonstop!
Egy szónak is száz a vége a tesód valamit eltitkol, de kurv@r@!!
3/3 anonim válasza:
Tokoljatok, és örüljetek, hogy megússzátok ennyivel! Ha perre kerül sor, akkor kamatos kamattal követelik majd! Tesódat meg vágjátok jól földhöz és kérjétek csak számon rajta komolyan, hogy mi mennyi volt, mert én is úgy gondolom, hogy ő valamit nagyon titkol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!