Hogy álljam meg? Nem szeretném folyton a h*lye anyósom miatt piszkálni a párom. De annyira idegesít!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 09:55
11/13 anonim válasza:
MI is anyósékkal élünk sajnos, annyiból jobb a helyzet, hogy már építkezünk és valamennyire látom a végét. 4 éve lakom itt, az elején még tűrtem valameddig, aztán mikor már sok összegyűlt rázúdítottam a páromra. ezt kb 2hetente megtettem ( anyósék azért tettek róla, hogy legyen feszkó ami gyűlik). Egészen addig, míg a párom egyszer berúgott és szó szerint elsírta bánatát, hogy én nem szeretem a szüleit és csak bántom őket. na itt elgondolkoztam, hogy mennyire bánthatja ez őt, azóta nem szólok, csak ha nagyon muszáj. az biztos, hogy nekem is nagyon fájna, hogyha valaki állandóan bírálná azt a két embert, aki eddigi életemben a legközelebb állt hozzám. én azóta inkább az anyummal vagy barátnőmmel beszélem meg, ez sem szép dolog, tudom, hogy kibeszélem másokkal, de valahol ki kell adnom. a párom egyenlőre nem fog mellém állni és csak köztünk romlik meg minden, ha ezt hozzávágom. abban bízom, hogy ha már elköltöztünk más lesz.( annyit azért hozzáteszek, hogy ha akkor sem lesz más, és beleszólnak az életünkbe amit a párom enged, én tuti nem csinálom tovább! nem akarok az a fajta lenni, aki minden szíre-szóra válik, sok mindent elnézek, sok mindenben benne vagyok, de nem fogok kikészülni, ha ez a következő 3-5 évben nem változik én biztos lépek.)ráadásul nálunk após is nehezen elviselhető, mindenhez nagyon ért(ő szerinte) és most az építkezésnél okoskodik ezerrel, hogy ő mit hogy képzelt el, meg úgy beszél folyton, mintha ő is majd ott lakna velünk. kikészülök, de ezt a békát le kell nyelni. én azt tanácsolom, ha ezt nem tudjátok ti sem érdemben megbeszélni, inkább mással beszéld meg. te sem biztos hogy szeretnél olyan párt aki szapulja a szüleid.
12/13 A kérdező kommentje:
08:33 Köszi :) Az én anyósom is jószándékú alapból, de jószándékból megy az idegeimre. Egy ismerősöm szavaival élve: jobb lenne, ha inkább utálna.
2010. ápr. 9. 17:03
13/13 A kérdező kommentje:
09:12 Te is nagyon jókat írtál, köszönöm. Nálunk is hasonló a helyzet, és már szeretném látni a végét, bár én még kevesebb, mint 3 éve tűröm "csak". Én se vagyok az a jó akkor váljunk el, szevasz-típus, pedig már sokan javasolták..
2010. ápr. 9. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!