Hogy álljam meg? Nem szeretném folyton a h*lye anyósom miatt piszkálni a párom. De annyira idegesít!
"örök igazság: több generáció ne éljen együtt"
Köszi, de erre már mi is rájöttünk. Jelenleg nincs más választásunk. Ilyen "így kellett volna" válaszokat ne írjatok, mert semmi haszna nincs.
Nálunk tök ugyanez a helyzet: egymás mellett lakunk, saját lakrészben, mert most ez a legjobb megoldás. Mondjuk az én anyósom alapvetően jószándékú velem szemben, de nagyon sok idegesítő hülyesége van.
Este amikor párom megjön rázúdítom az "anyád már megint" címűt, néha még munka közben is felhívom, de ez nem okoz nekünk gondot.
Megdumáltam párommal, hogy nekem ő a lelki szemetesládám, nem azért csinálom, hogy elérjek vele valamit, vagy hogy egymásnak ugrasszam őket. Egyszerűen csak szükségem van erre a fajta feszültséglevezetésre, hogy ne őrüljek meg teljesen, és minden menjen tovább a maga medrében.
Érdemes egyébként - lehetőségekhez mérten - úgy hozzáállni az anyóshoz, hogy biztos csak jót akart, mert ha már muszáj együtt élni, az ne legyen szenvedés. Nem mondom, hogy "agyban dől el", mert ez nem lenne igaz, de sokat segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!