Féltek a haláltól? Mit éreztek ha erről a szóról beszél valaki? összerezzen a gyomrotok? Mit éreztek?
Figyelt kérdés
én bevallom őszintén rettegek tőle.rettegek az ismeretlentől és a legjobban attól,hogy nem tudom felnevelni a lányaimat.engem ki készít ez az egész.2010. márc. 31. 20:24
11/13 anonim válasza:
Nyugalom, ettől mindenki fél. Ha kicsi gyereked van, akkor különösen nagyobb lehet a pánikod, de nyugodj meg, nincs mitől félned. Ne pánikolj, ez egy olyan dolog, ami ha akarod ha nem egyszer be fog következni, ezért azt az időt, amit boldogan is tölthetnél, ne töltsd rettegéssel. Ha nagyobb lesz a gyereked te sem fogsz ilyen sokszor ettől félni.
12/13 anonim válasza:
Rettegek, hogy nem fogom látni a gyerekemet, az unoká(i)mat, hogy nem ölelhetem meg őket soha többé. De reménykedem, hogy talán mégis igaz az a sok minden, amit olvastam és odaát újra találkozhatok majd a szüleimmel és akkor talán majd megnyugszom és velük fogom várni, hogy a gyerekem is átjöjjön, amikor elérkezik az ő ideje.
13/13 anonim válasza:
Nem félek. Úgysem tudok ellene tenni semmit. A halál azon kevés dolgok közé tartozik, amit nem tudunk megváltoztatni, ezért el kell fogadni - az élet rendje a halál is. Egyébként volt, amikor én is nagyon féltem a haláltól, az segített, hogy különféle természeti népekről olvastam, hogy ők hogy élik meg. Sokkal reálisabban, mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!