Hogyan éljem túl? Ez mindenkinek így fáj?
Történetünk. 20 hónapja vagyunk külön a párommal, Van két közös gyerekünk, akik imádják az apjukat,aki olyan, mint a mese hol van hol nincs. A tegnap kiderült, hogy van egy másik csajtól egy kilenc hónapos kisfia. Nem tudom, hogy most mit is kellene éreznem, én még most is szeretem, sőt az elmúlt két három hónapban nagyon kedves volt velem, már kezdtem reménykedni, hogy jobb lesz. Erre most kerülő úton megtudtam ezt. Haragszom is, nem is, mert nem tudom, hogy mit kell ilyenkor csinálni.
Van egy másik kérdésem is:
Mivel én egy szemét nő vagyok, eddig nem kértem gyerektartást, azt most így 20 hónap után is elindíthatom és hol?
A kérdésed így kezdődik: "Hogyan éljem túl?" - Ez nem a gyerekeidről szól, ez RÓLAD szól, legalábbis magyar szövegértelmezésben... És te csak a végén említed meg, hogy amúgy lenne egy másik kérdésed is, a gyerekekre hivatkozva, de közben az is rólad szól "Mivel én egy szemét nő vagyok"
Szóval tessék azokról a gyerekekről gondoskodni, aztán majd csak utána sajnáltasd magad, ha ÉRTÜK mindent megtettél. Ne magadért, ne a bosszúért, ne azért, mert mással is összefeküdt, miután veled már nem volt együtt (tudtommal egy terhesség 9 hónap + a baba életkora, 9 hónap, ez 18 hónap, 2 hónappal a szakításotok után fogant a baba, semmi közöd hozzá...).
És ha nem tudok róla, akkor a gyereknek ki fogja elmondani, mert az apjukban ennyi gerinc nem hiszem, hogy lenne, hogy elmondja. Csak hagyjam, hogy maguktól jöjjenek rá? Mert előbb utóbb találkozni fognak.
És én soha nem kértem tőle semmit csak azt, hogy ennyit mondjon el tisztességesen, ha gyereke lesz. Talán ezért fáj annyira, hogy nem mondta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!