Szerintetek jobb helye van egy gyereknek egy gyermekotthonban, mint egy egynemű párnál?
9es, ne haragudj meg,de nem értem az érvelésedet, nem mert nem akarom,csak na
leírnád másképpen,esetleg példával?
Nincs jobb helye az otthonban.
Semmiben nem más egy egynemű pár, mint egy különnemű. Két felnőtt, akik szeretik a gyereküket.
28/L/nincs gyerek
Nincs összefüggés.
Egy gyereknek szeretet kell. Ahol megkapja, ott van jobb helye.
Ezernyi példát tudnék adni egynemű pár milliószor jobb szülőségére mint rengeteg 2 neműére.
Belegondoltam anyaként, hogy mi lenne, ha meghalnánk a férjemmel, mit "látnék" szívesebben: Azt, hogy a gyerekeim otthonban nőnek fel, vagy hogy egy egynemű párnál nevelkednek fel. Én azt mondom, hogy bárhol felnevelkedhetnek, ahol megfelelő körülményeket biztosítanak nekik. Voltam látogatóként gyermekotthonban. Ténylegesen nem találkoztam a gyerekekkel és gondozókkal, de nekem úgy tűnt, hogy szerető családias környezetben próbálják őket felnevelni és ahogy a lakásokban voltunk, az jött le, hogy a gyerekek biztosan jól is érzik magukat. Persze statisztikák azt mutatják, hogy nagy valószínűséggel nem éppen jó irányba fordul az életük a nevelőotthonban felnőtt gyerekeknek.
Nem az számít, hogy nevelőotthonban nevelkedik vagy egynemű párnál, a lényeg, hogy szeretetben, békességben és eséllyel induljon el az életben.
Én sosem értettem miért nem próbálják meg az intézetben lévő gyereket minél többet meleg párokhoz adni.
Ők nem olyan válogatósak,mint a heterók.
Az államnak sem lenne akkora teher az árvák eltartása,és pl sok romagyereket(elég magas az arányuk az árvák között) lehetne integrálni a társadalomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!