Ti mit szólnátok, ha rajtakapnátok, hogy a bugyitokat szagolgatja?
Figyelt kérdés
Nem rég költözött hozzánk az anyukám párja és a fia (19). Egyébként jól kijövünk, semmi bajom nincs velük. És ma akartam bemenni a fönti fürdőszobába, amit mi "gyerekek" használunk, nyitva volt az ajtó, és bent volt a fiú, először nem tudtam mit csinál, aztán láttam, hogy a bugyimat szagolgatja. Aztán észrevette hogy ott vagyok, és a háta mögé dugta a bugyit, de nem nagyon kapkodott, meg nem jött zavarba se. Én meg úgy csináltam, mintha nem is vettem volna észre, fölkaptam amiért mentem, és gyors kiszaladtam. Ugyan nem hoztam szóba, de eléggé kiakadtam, és nem értettem a dolgot. Ezt miért csinálhatta? Ti mit szóltatok volna?
L/19
2016. febr. 16. 19:03
21/22 anonim válasza:
Kedves Utolsó! Ez nagyon gáz. De én azért szólnék a szülőknek, attól hogy nem vérfertőzés.
22/22 anonim válasza:
Attol függ, hogy elöl vagy hátul szagolgatja-e, hiszen nem mindegy, hogy elől a sáfrányos részt vagy hátul, ahol diszkréten vonalkódos szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!