Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, ha rajtakapn...

Ti mit szólnátok, ha rajtakapnátok, hogy a bugyitokat szagolgatja?

Figyelt kérdés

Nem rég költözött hozzánk az anyukám párja és a fia (19). Egyébként jól kijövünk, semmi bajom nincs velük. És ma akartam bemenni a fönti fürdőszobába, amit mi "gyerekek" használunk, nyitva volt az ajtó, és bent volt a fiú, először nem tudtam mit csinál, aztán láttam, hogy a bugyimat szagolgatja. Aztán észrevette hogy ott vagyok, és a háta mögé dugta a bugyit, de nem nagyon kapkodott, meg nem jött zavarba se. Én meg úgy csináltam, mintha nem is vettem volna észre, fölkaptam amiért mentem, és gyors kiszaladtam. Ugyan nem hoztam szóba, de eléggé kiakadtam, és nem értettem a dolgot. Ezt miért csinálhatta? Ti mit szóltatok volna?

L/19

2016. febr. 16. 19:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%

3-as nagyon tetszik. XD

Az a baj, hogy erre lettünk nevelve, hogy ne merjünk szólni, ha ilyen állatokkal vagyunk körülvéve. Én biztos számon kértem volna. Ez annyira beteg és kiakasztó, hogy nem bírtam volna ignorálni.

2016. febr. 16. 21:54
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

"láttam, hogy a bugyimat szagolgatja"

Csak próbált rájönni, hogy mikor fürödtél utoljára!

2016. febr. 16. 22:52
 13/22 anonim ***** válasza:
25%
Bosszúból legközelebb, meg te szagolgassad a gatyáját!
2016. febr. 16. 22:53
 14/22 anonim ***** válasza:
24%
Szülőknek szólni? Mert "mostohatestvéred".
2016. febr. 16. 23:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Ez nem vérfertőzés. Még lehet, hogy össze is házasodnak majd.
2016. febr. 17. 13:22
 16/22 anonim ***** válasza:
Nyilván
2016. febr. 17. 16:18
 17/22 anonim ***** válasza:
85%

"Utolsó! Ez nem vérfertőzés. Még lehet, hogy össze is házasodnak majd."

így van, minden nő egy perverz, alsónemű-fétises, zaklató, kis po:csre vágyik...

2016. febr. 17. 19:58
 18/22 anonim ***** válasza:
91%
11 igazad van. Pont a meghunyászkodás bátorítja még inkább az ilyen taplókat.
2016. febr. 17. 20:43
 19/22 Krisztike 95 válasza:
Fiú szokás ez.De én is kiakadok ha látom.
2016. febr. 19. 09:44
 20/22 anonim válasza:
100%
en 14 eves voltam,amikor az edesanyam ujra ferjhez ment.a neveloabamnak van ket lanya.nagyon jo kapcsolat van kozottunk.az idosebbik lanya akkor volt 16 eves.nagyon szep lany volt.nem laktunk egyutt,de idonkent ott aludtam.egyszer kozvetlenul a lany utan mentem tusolni,nem fert teljesen a szennyestartoba a levetett bugija.eloszor csak arra gondoltam,milyen lehet a punci illata.gondoltam itt az alkalom,hogy megtudjam.igy kivettem,es beleszagoltam.azota mar tudom,hogy nagyon nehez meg egy olyan lanyt talalni,akinek ilyen fantasztikus illata van.utanna igyekeztem minden alkalmat kihasznalni,hogy megszagolgassam.egyszer majdnem lebuktam.
2016. febr. 27. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!