Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rám nyitottak szüleim miközben...

Rám nyitottak szüleim miközben szexeltem a szobámban.16 lány vagyok. Azota nem beszélünk, kerüljük egymást, megbotránkoztak. Mit tehetek? Nem hallott h szolnak h hazaértek

Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 13:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
30%

Miért lenne gáz?

Tudod... te is így születtél...

Semmit se tegyél.

Miért botránkoztak meg??? XD

Legközelebb kopognak s várnak válaszra. Ennyi.

velem kb 5X fordult elő ilyen.

2016. febr. 18. 23:02
 22/27 anonim ***** válasza:
15%
Anyukád mit szólsz a pasidhoz, tetszett neki? Ez sem mindegy, nehogy lenyúlja előled. :-)
2016. febr. 18. 23:51
 23/27 anonim ***** válasza:
26%
hahahahh ez allati :))))))
2016. febr. 19. 09:53
 24/27 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem ülj le velük mond meg a szüleidnek ,hogy ez van de ésszel csinálod védekeztek meg ilyenek. És lehe jobb lenne ha egy ideig a pasidnál sexelnétek. Ez az élet velejároja. És ha tudják azt ,hogy sexuális életett élsz akkor annyi ,hogy kopognak ha nincs válasz akkor nem megyek be. Gondolom te se méssz a szobájukba úgy be ,hogy nem kopognál. Akkor is ciki ha te nyitsz rájuk :D De ezen ne görcsölj.
2016. febr. 19. 12:45
 25/27 anonim ***** válasza:
48%

Már megint rád nyitottak???

...hogy újra kiírtad!

2016. febr. 19. 22:31
 26/27 anonim ***** válasza:
58%

Én inkább azon borulnék ki, ha a lányom nem mondaná el, hogy az életében van egy olyan férfi, akivel a saját házamban akar szeretkezni...ha arról lenne szó, hogy van egy fiúd, de még nem olyan komoly a dolog és nem számolsz be, teljesen érthető, de a tény, hogy nálunk van (és az ágyon!) már rosszul érintene.

De szerintem 16 évesen már jogod van ahhoz, hogy magánéleted legyen, szóval egy zár beszerelését mindenki érdekében, támogatnám.

De válaszolva; szerintem hagyd, hogy kicsit lecsitulljanak a kedélyek, miután mindketten megnyugodtatok, akkor beszéljétek meg.

Sok szerencsét!

2016. febr. 19. 23:15
 27/27 anonim ***** válasza:
15%

Úgyvan b..zatok tv mellett👏

16 évesen nem b..zni kéne hanem tanulni...

2016. márc. 13. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!