Más is tapasztalja ezen az oldalon, hogy elolvasol egy kérdést, gondolod "hát olyan 14-18 lehet", és a kérdés végén ott virít hogy 22-26/L?
Bocsmá' de nem csak lányok. Pasik is.
Igen..ennyire sekélyes külsőségeken alapuló világot élünk.
ez velem is elöfordult már h olvasom a kérdést és sokkal idösebb, mint gondolom
amikor olyanon hisztiznek mint egy kamasz
nem értem h miért nincs bennük annyi h átlássák
pedig én még fiatal is vagyok hozzájuk képest 17évesként
Egy névtelen oldalon nem kell odafigyelnie az embernek a jó hírére. RengeteG ember szórakozásnak használja az ilyen oldalakat.
A hülye gondolkodás meg nem a kor vagy nem függvénye. Vannak ilyen emberek és kész. Persze nyilván hozzájárul a dologhoz a környezet, a neveltetés stb.
Most értetlen vagy éretlen?
Mire gondolsz, miben gyerekesek?
Valahogy nem tudok ezen csodálkozni. A "nőknél" egyre trendibb a mai világban a "tarts el mert nő vagyok" életstílus. És ezt nem csak a pasijuktól várják el, hanem a szülőktől is. Könnyebb plázacicáskodni más pénzén, mint elmenni dolgozni, és megtudni, mit is ér a pénz valójában. Az ilyen csajokon pedig meglátszik az intelligencia is... vagy épp a hiánya. És lássuk be, ezen az oldalon van 1-2 ilyen hölgyemény, akiknek huszonévesen az a legnagyobb gondja, h milyen műkörmöt rakasson fel.
Őket viszont egy pasi sem fogja soha megbecsülni, csak kihasználni.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!