Más is tapasztalja ezen az oldalon, hogy elolvasol egy kérdést, gondolod "hát olyan 14-18 lehet", és a kérdés végén ott virít hogy 22-26/L?
Az egész világ digitális baromságokon nő fel!
Itt mindenki hülye! Még én is!
/Isten/
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Újabb gyönyörű példa. Ráadásul "férfi" :D
Nincsenek nagyszüleim, így nem tudom milyen ha panaszkodnak, anyám szokott, de nem ezen a szinten.
Biztos te irtad ki azt a kérdést ha ennyire bántja a lelkedet.
Szerintem a szüleivel kapcsolatban mindig gyerek marad az ember. Nehéz azt csinálni, hogy 18 évig valakinek az utasításait követed, aztán egyik napról a másikra állj ki magadért. Amikor addig nem is volt rá esélyed.
(Legalábbis így képzelem, nekem úgy-ahogy normálisak a szüleim. De ez bármilyen kapcsolatra igaz.)
Miért ne panaszkodhatna valaki, aki felnőtt? Le kell válni a szülőkről, de ez nem mindenkinek egyszerű, mondjuk akit egész életében érzelmileg zsaroltak, annak bűntudata lehet, ha olyat tesz, ami nem tetszik a szülőknek - akár 30 évesen is. A bűntudat pedig egy szar érzés, az emberek többsége próbálja elkerülni. Aztán ott vannak a szülők, akik nem hajlandóak felnőttként kezelni a gyereküket. Pedig azt is el kell kezdeni.
Anyám "alám rakott" egy lakást, és azt mondta, ha nem költözök el, soha az életben nem leszek önálló. Ő is szívesen együtt lakna velem, de az nem szolgálná a javamat. Nem mindenkinek gondolkodnak így a szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!