Rám nyitottak szüleim miközben szexeltem a szobámban.16 lány vagyok. Azota nem beszélünk, kerüljük egymást, megbotránkoztak. Mit tehetek? Nem hallott h szolnak h hazaértek
Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 13:04
11/27 A kérdező kommentje:
Tudom... Lehet ez lesz
2016. febr. 16. 13:28
12/27 anonim válasza:
és miért nem vagy iskolában? Gondolom beteg nem vagy ha szexelni tudsz. Mit tehetnél? lapíts mint az a bizonyos a fűben, és legyél borzasztó büszke magadra, amiért vad idegeneket engedsz be felelőtlenül a lakásba. Én emiatt lennék rohadt pipa rád, a 16 éves gyerekemtől több felelősséget várnék el.
13/27 anonim válasza:
és ha szólnak,akkor mi van? abba kellene hagyni mert más is van a házban? nemár.....mondjuk kopogni kéne,16 évesen meg már hadd ne legyen gond,ha valakinek van szexuális élete.. különben rám is rám nyitott édesanyám ennyi idősen,bocsánatot kért és jót röhögtünk az egészen..azóta eltelt pár év,semmi hátrányom nem származott abból,hogy szexeltem annyi idősen,nem lettem se terhes,se nemi beteg,annyira utálom,hogy megpróbáljátok megmondani,kinek mit kéne csinálnia meg hány évesen kéne lefeküdnie valakivel...nem az volt a kérdés,hogy mit gondoltok arról,hogy szexelt valakivel
14/27 anonim válasza:
1. Ne vigyél idegeneket a lakásba. Ha már lefekszel vele gondolom neked nem idegen, de a szüleidnek attól még az. Én ezért nagyon pipa lennék.
2. Zárd be az ajtód. Ha már zárni nem lehet, legalább torlaszold el.
15/27 anonim válasza:
A lakás a szüleidé, feltételezem, szóval minimum illene tudniuk róla, kit engedsz be. Szextől függetlenül.
17/27 anonim válasza:
"Új batátommal akit nem is láttak mèg, eddig."
Elképzelem, ahogy a szüleid meglátták a farkát, és ebből azonnal rájöttek, hogy ez már egy új pasas...
18/27 anonim válasza:
Én is kiakadnék, de nem a szex miatt, hanem, mert idegeneket hurcolsz fel a ház(am)ba.
Jó, te ismered - vagyis elvileg -, de attól pl. simán elemelhet bármit, amikor vagy vele.
Mellesleg illik megkérdezni, hogy xy átjöhet, és ha igent mondanak, csak utána hurcolni fel az aktuális farkat, barátnőt...
19/27 anonim válasza:
Nyugi majd megbékélnek!Kérj bocsánatot és azért mutasd be Mostmár normális keretek között is az új pasidat 😊 Te meg leközelebb legyél.figyelmesebb,ők meg megtanulják hogy kopogjanak 😁
20/27 A kérdező kommentje:
Na anyummal már megdumáltam, apu is majdcsak enged :)
2016. febr. 17. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!