Nálatok is minden összejövetel a gyerekekről szól?
Pedig ha lesz gyereketek akkor te is ugyanazt fogod csinálni amit most a tesóid. Akkor neked is csak a gyerek lesz a téma, és te is gügyörészni fogsz.
Majd ha tizenéves lesz minden gyerek akkor lesz más témátok is.
1) A gyereket nem lehet kikapcsolni.
2) A gyerek sokkal szórakoztatóbb, mint sok felnőtt.
3) Van olyan gyerekeknek szánt társasjáték, ami felnőtteknek is szórakoztató.
Pedig ez lesz. Ezeknek a rusnya kölyköknek folyton van valami bajuk. Egyszer az orruk folyik, utána pisilniük kell, aztán szomjasak lesznek, a két év alattiak meg nem átallanak bekakilni. Ahelyett, hogy órákig egy sarokban álldogálnának csendben, hogy ne zavarják a szüleik köreit.
Botrányos.
Normális embereknél nem lesz így.
Akinek ennyi az élete, az nem is tudna másról beszélni.
Hát igen, ez kényes téma... azon túl, hogy teljesen megértem, amit pl. a 4-es válaszoló írt, igenis sz@r dolog az, amikor elveszítesz valakit, csak mert szült. Mert akárhogy csomagoljuk-szépítjük a dolgot, ez történik. Pl. valaki írta, h nem tud két szót váltani a külföldön élő testvérével, mert csak a gyereket tudja mutogatni. Elhiszem én, hogy ő lett az élete középpontja meg minden, de kívülről végignézni, ahogy egy számodra fontos ember így beszűkül, olyan, mintha a szellemi leépülését kellene végignézned tehetetlenül... Az már csak hab a tortán, amikor a kérdező által említett szituációban konkrétan elvárják, hogy megfelelő mennyiségű, minőségű, és hangmagassárű gügyögést produkálj. Nem utálom én a gyerekeket, sőt nagyon cukik tudnak lenni ha akarnak, de nekem akkor se program ez...
Na mindegy, a lényeg, hogy megértelek kérdező, de szerintem ha neked is lesz gyereked, akkor sikeresen asszimilálódsz majd a dologhoz, és te is örömmel fogsz gügyörészni. Legalábbis reméld, mert ha nem, az elég sz@r lesz... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!