Nektek melyik menü lenne szimpatikusabb vendégként?
Jövőre lesz az esküvőnk, jelenleg 2 vendéglátó egység között vacilálunk. Mindkét hely jó lenne, viszont a menüben pont két ellentétes. (50-60 fős esküvőnk lesz)
Ezért szeretnénk egy közvélemény kutatást, hogy ti melyik menüt tartanátok szimpatikusabbnak, és melyikből ennétek szívesebben a kettő közül vendégként?
A:- Újházi Tyúkhúsleves
- sertéspörkölt galuskával
- Rántott csirkemell; Cordon Bleu sertésből; Natúr szelet hagymával, baconnel és sajttal töltve; rántott karfiol, rántott gomba tartárral (a vegetáriánusoknak).
Köret: petrezselymes burgonya, rizi-bizi, zöldségköret
Savanyú: almapaprika, csemegeuborka, házi vegyes vágott
B: Tyúkhúsleves
- pörkölt galuskával
- Csirkemell aszalt szilvával, sajttal-sonkával töltve, Töltött csirkemell kapros túrógombóccal, karaj egészben sütve barna mártással, tarja, vadmalacsült, csőszpecsenye
Köret: ködmönben sült krupmli, girllezett zöldsékeg, grillezett gyümölcsök
Savanyúság: vegyes vágott, csemege uborka
Ti melyikre szavaznátok? A B menünél csakis kemencében sült ételekről van szó, és azok is jöhetnek csak szóba ha módosítani szeretnénk.
Nem tudnék dönteni, mert mindkét helynek nagyon csábító az ajánlata. Ha magamból indulok ki, aki alig eszik húst, akkor az első, mert rántott karfiol, gomba, én valószínűleg ezt enném. VISZONT, a második, azaz B szimpatikusabb, mert finom az aszalt szilvával töltött csirkemell, és a csőszpecsenye is, és a köret is nagyon tetszik, mármint hogy grillezett zöldségek, gyümölcsök :)
Szóval ha most választani kell, akkor az A menü, mert mondom, nem eszem sok húst, de ugye kevés vendég eszik kevés húst vagy vegán.. :)
Nekem egyik sem igazán jó, mert egy-egy menüben gyakorlatilag ugyanolyan jellegü ételek vannak.
Sokkal jobb lenne, ha a kettöt lehetne kombinálni, és a rántottak mellett lenne valami más is, illetve a B menünek jóformán nincs olyan, ami húsmentes.
A
De kérnék simán csak rizst és simán krumplit is. Saját magamból kiindulva nem azeretem a rizi bizit na meg a petrezselyes husit sem. Kiválogatni meg nehéz lenne.
A; nagyjából hagyományos "uncsi".
Nekem a B; jobban felkeltette az érdeklődésem. Van közte amiről azt sem tudom mi, de jól hangzik és kíváncsi lennék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!