Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek melyik menü lenne...

Nektek melyik menü lenne szimpatikusabb vendégként?

Figyelt kérdés

Jövőre lesz az esküvőnk, jelenleg 2 vendéglátó egység között vacilálunk. Mindkét hely jó lenne, viszont a menüben pont két ellentétes. (50-60 fős esküvőnk lesz)

Ezért szeretnénk egy közvélemény kutatást, hogy ti melyik menüt tartanátok szimpatikusabbnak, és melyikből ennétek szívesebben a kettő közül vendégként?

A:- Újházi Tyúkhúsleves

- sertéspörkölt galuskával

- Rántott csirkemell; Cordon Bleu sertésből; Natúr szelet hagymával, baconnel és sajttal töltve; rántott karfiol, rántott gomba tartárral (a vegetáriánusoknak).

Köret: petrezselymes burgonya, rizi-bizi, zöldségköret

Savanyú: almapaprika, csemegeuborka, házi vegyes vágott

B: Tyúkhúsleves

- pörkölt galuskával

- Csirkemell aszalt szilvával, sajttal-sonkával töltve, Töltött csirkemell kapros túrógombóccal, karaj egészben sütve barna mártással, tarja, vadmalacsült, csőszpecsenye

Köret: ködmönben sült krupmli, girllezett zöldsékeg, grillezett gyümölcsök

Savanyúság: vegyes vágott, csemege uborka

Ti melyikre szavaznátok? A B menünél csakis kemencében sült ételekről van szó, és azok is jöhetnek csak szóba ha módosítani szeretnénk.

2014. okt. 30. 11:31
1 2 3 4
 11/36 Kései Sirató ***** válasza:
81%
Nekem a B menű szimpatikusabb, feltéve, hogy a pörkölt marhából készül. A kemencében sült ételek isteniek!
2014. okt. 30. 11:41
 12/36 anonim ***** válasza:
86%

Az A változat az egy sima vasárnapi ebéd kategória.

Én a különlegesebb B változatot választanám.

2014. okt. 30. 11:49
 13/36 A kérdező kommentje:

A B menüből kifelejtettem a vegát, az a következő lenne:

- Kaliforniai paprika polentával - fetasajttal töltve

- Paradicsomos spenóttal töltött gomba

2014. okt. 30. 11:50
 14/36 anonim ***** válasza:
87%
Csak is a B, sokkal különlegesebb, az A tényleg egy vasárnapi ebéd vagy szülinap.
2014. okt. 30. 11:58
 15/36 anonim ***** válasza:
85%
B!!éhes lettem :-))
2014. okt. 30. 11:59
 16/36 anonim ***** válasza:
63%
A, de én nem szeretem a nagyon különleges kajákat, a hagyományos, de finom ételeket viszont annál jobban :)
2014. okt. 30. 12:13
 17/36 anonim ***** válasza:
43%
A
2014. okt. 30. 12:17
 18/36 anonim ***** válasza:
76%
Mindenképpen B. Az A teljesen átlagos, minden esküvőn az a menü, én nem is tudnék választani belőle, mert unalmas. A B-ben van olyan, ami a hagyományos ízlésű vendégeknek felel meg, és vannak extrák, amire szerintem rárepülne mindenki, aki minden vasárnap rántott húst eszik otthon.
2014. okt. 30. 12:44
 19/36 anonim ***** válasza:
85%
Vegaként azt mondom, hogy a B. A rántott karfiol és a rántott gomba halálosan unalmas kaja.
2014. okt. 30. 12:49
 20/36 anonim ***** válasza:
58%
A
2014. okt. 30. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!