Nektek melyik menü lenne szimpatikusabb vendégként?
Jövőre lesz az esküvőnk, jelenleg 2 vendéglátó egység között vacilálunk. Mindkét hely jó lenne, viszont a menüben pont két ellentétes. (50-60 fős esküvőnk lesz)
Ezért szeretnénk egy közvélemény kutatást, hogy ti melyik menüt tartanátok szimpatikusabbnak, és melyikből ennétek szívesebben a kettő közül vendégként?
A:- Újházi Tyúkhúsleves
- sertéspörkölt galuskával
- Rántott csirkemell; Cordon Bleu sertésből; Natúr szelet hagymával, baconnel és sajttal töltve; rántott karfiol, rántott gomba tartárral (a vegetáriánusoknak).
Köret: petrezselymes burgonya, rizi-bizi, zöldségköret
Savanyú: almapaprika, csemegeuborka, házi vegyes vágott
B: Tyúkhúsleves
- pörkölt galuskával
- Csirkemell aszalt szilvával, sajttal-sonkával töltve, Töltött csirkemell kapros túrógombóccal, karaj egészben sütve barna mártással, tarja, vadmalacsült, csőszpecsenye
Köret: ködmönben sült krupmli, girllezett zöldsékeg, grillezett gyümölcsök
Savanyúság: vegyes vágott, csemege uborka
Ti melyikre szavaznátok? A B menünél csakis kemencében sült ételekről van szó, és azok is jöhetnek csak szóba ha módosítani szeretnénk.
Az A változat az egy sima vasárnapi ebéd kategória.
Én a különlegesebb B változatot választanám.
A B menüből kifelejtettem a vegát, az a következő lenne:
- Kaliforniai paprika polentával - fetasajttal töltve
- Paradicsomos spenóttal töltött gomba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!