Nektek melyik menü lenne szimpatikusabb vendégként?
Jövőre lesz az esküvőnk, jelenleg 2 vendéglátó egység között vacilálunk. Mindkét hely jó lenne, viszont a menüben pont két ellentétes. (50-60 fős esküvőnk lesz)
Ezért szeretnénk egy közvélemény kutatást, hogy ti melyik menüt tartanátok szimpatikusabbnak, és melyikből ennétek szívesebben a kettő közül vendégként?
A:- Újházi Tyúkhúsleves
- sertéspörkölt galuskával
- Rántott csirkemell; Cordon Bleu sertésből; Natúr szelet hagymával, baconnel és sajttal töltve; rántott karfiol, rántott gomba tartárral (a vegetáriánusoknak).
Köret: petrezselymes burgonya, rizi-bizi, zöldségköret
Savanyú: almapaprika, csemegeuborka, házi vegyes vágott
B: Tyúkhúsleves
- pörkölt galuskával
- Csirkemell aszalt szilvával, sajttal-sonkával töltve, Töltött csirkemell kapros túrógombóccal, karaj egészben sütve barna mártással, tarja, vadmalacsült, csőszpecsenye
Köret: ködmönben sült krupmli, girllezett zöldsékeg, grillezett gyümölcsök
Savanyúság: vegyes vágott, csemege uborka
Ti melyikre szavaznátok? A B menünél csakis kemencében sült ételekről van szó, és azok is jöhetnek csak szóba ha módosítani szeretnénk.
Már meg ne haragudjatok, de nem fogja emelni az esküvő fényét ez az unalmas ételsor.
Kb egy iskolai menza szintjén van!
Utolsó te mit ennél???
A ebben biztos mindenki megtalálja amit szeret
B nem mindenki szereti az ilyen ételeket
A: uncsi. És egyáltalán nem biztos, hogy mindenki talál fogára valót. Én pl csak a csirkehúst eszem meg, de a rántott dolgokat eleve nem kedvelem. A rántott karfiol/gomba helyett is lehetne végre valami fantáziadúsabb mint vega étel.
B: már jobban hangzik, de nem az igazi
Nem az étellel szeretnénk az esküvő fényét emelni, valamint még tudunk változtatni a menün, az A-nál. A B-nél annyiban, hogy variálhatunk a sült húsok között. Bevallom, hogy a B nekem annyira nem nyerő, de a vőlegényemnek nagyon bejön.
Egyébként én azt vallom, hogy inkább legyenek egyszerűbb, hagyományosabb ételek, amiket mindenki ismer és szeret, mert például én sem vagyok oda a libamájért, meg ezekért a különlegesebb kajákért. Előbb nyúlok a rántott húsért mint a kaviárért. Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek megy a zöld kéz, és várom a további kommenteket. :)
Amelyikben kevesebb a disznó, a zsír, a rántás.
Az A szörnyen hangzik, a B sem tetszik annyira, de a vega kaja miatt azt választanám. (Pedig húsevő vagyok, de ezekből egy sem tetszik.)
A menü.
Én mindig félek az olyan kajáktól, amit még nem ettem (a B-ben van egy pár ilyen). Ha étterembe megyünk, inkább megkóstolom, ha vki eszik a családból vmi újdonságot, magamnak pedig egyszerű, hagyományos kaját rendelek, amiről tudom, h szeretem. Többször bebizonyosodott, h jól döntöttem, h nem kértem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!