Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tud most csináni? Beperelhet?

Mit tud most csináni? Beperelhet?

Figyelt kérdés

A volt párom adott nekem kölcsön kb 1 éve 50 ezer forintot, amit a bankszámlámra utalt. Nem sokkal késöbb készpénzben visszafizettem neki, mert nem volt rá szükségem. Nemrég azonban csunyásn összevsztünk(vissza akart szerezni, de én nem akartam őt), és ma megkeresett, hogy fizessem ki neki a tartozást, mert ha nem, beperel. Mondtam neki, hogy nevetséges, de azzal fenyeget, hogy ö ügyvéd, és kicsinál minket, meg hogy ö tudja bizonyitani, hogy kölcsönadott, én viszont nem, hogy visszafizettem.

Ilyenkor mi a van? Már a páromat is zaklatja.

2010. márc. 30. 13:15
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon szeretem a férjem, eddig nyugodt életünk is volt. Most ugy látom rajta, hogy érdekli a dolog, bár néha érzem, hogy bántja. Remélem nem sinyli meg a kapcsolatrunk, bár tudom, hogy ez a cél.
2010. márc. 30. 14:20
 22/23 A kérdező kommentje:
ne haragudj, de mégis mitöl lenne kamu??? Több kérdésnél olvastam már ezt... Nem kivánom azt, hogy tapasztad meg milyen érzés igy élni, de hidd el nagyon szar..Épp ezért kérek segitséget. 4 évet voltunk együtt, van amit kitalálalhat, és még hozzá is rakhat 1-2 dolgot..
2010. márc. 30. 14:22
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
A telefonotokat kössétek össze üzenenetrögzitövel, ami felveszi a hivásokat. Igy meg lesznek a zaklató jivások is, és ezzel már tudtok valamit kezdeni.
2010. márc. 30. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!