Mit tud most csináni? Beperelhet?
A volt párom adott nekem kölcsön kb 1 éve 50 ezer forintot, amit a bankszámlámra utalt. Nem sokkal késöbb készpénzben visszafizettem neki, mert nem volt rá szükségem. Nemrég azonban csunyásn összevsztünk(vissza akart szerezni, de én nem akartam őt), és ma megkeresett, hogy fizessem ki neki a tartozást, mert ha nem, beperel. Mondtam neki, hogy nevetséges, de azzal fenyeget, hogy ö ügyvéd, és kicsinál minket, meg hogy ö tudja bizonyitani, hogy kölcsönadott, én viszont nem, hogy visszafizettem.
Ilyenkor mi a van? Már a páromat is zaklatja.
"Összevágott szexképeket ugy hogy az éb fejem legyen rajta és elküldte a férjemnek"
Ez tankönyvbe illő marhaság volt részéről, most pedig javasolom előkeresni a képet, szépen elballagni vele a rendőrségre, miszerint zaklat, fenyeget, mocskol, lejárat, és visszaél a képeiddel. Ezért kapni fog rendesen, nem lesz kedve pereskedni.
Hát pedig olyan szépen meglehetne buktatni, hogy többé nem dolgozhatna szakmájában.
Minden egyes sms-t, telefonhívást rögzíteni kell valahogyan, a rendőr pedig nem akar dolgozni, nincs kedve papírmunkázni. Jelentsd fel újra és újra.
Az, hogy valaki átulal a számládra x összeget, CSAK ANNYUT jelent, hogy ezt odaadta neked - ARRÓL, HOGY EZ KÖLCSÖN, nincs sehol szó!!!!!!!!!!
Ha adok nekd pénzt, az nem csak kölcsön lehet, hanem bármi, valaminek az ára, ajándék stb.
Tehát azt EZZEL nem tudja bizonyitani, hogy ez kölcsön volt - neked NEM kell semmit visszaadni ebböl.
Ebben az esetben teljesen lényegtelen, hogy visszafizetted-e, mert nincs papir róla - mármint a kölcsönadásról.
Semmi esélye sincs visszakövetelni, és jogi alapja sincs.
Ez már zsarolás. Menj el a rendőrségre, és borítsd rájuk az asztalt! Persze, én is ismerem a amgyar rendőrséget, a kisujjukat sem mozdítják, amíg nem folyik vér, de ezt már nem lehet megcsinálni. Ennyire már nem lehetnek lusták!
Nem kell aggódnod, indíthat pert, de azt te fogod megnyerni. Ne hagyd, hogy zsaroljon az állítólagos - valószínűleg nem is létező - kapcsolataival!
Én nagyon drukkolok neked, ne félj, nem bánthat.
A férjedben pedig tudatosítsd, hogy történjék bármi is, te őt szereted, és nem hagyod, hogy az illető szétbombázza a kapcsolatototokat.
Köszi. De akkor minek fenyegetőzik?!
A képek miatt azért gyomoridegem van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!