Ha egy férfi a vitáink alkalmával a kezébe akadó tárgyakat földhöz vágja, csapkod, akkor esélyes, hogy előbb-utóbb én is sorra kerülök? Vagy van, akinek ez is "elég"?
"Az egyik exem egy vita során azt mondta, hogy ha nem fejezem be a pofázást, akkora pofont kapok, hogy a fal adja a másikat. Én azt mondtam neki, ha valaha is kezet mer rám emelni, jobban teszi, ha kapásból agyonver, mert különben álmában elvágom a torkát."
Hát ne haragudj,de szerintem egy pofon kevésbé ijesztő,mintha azzal fenyegetnek,hogy álmodban megölnek:D
Én biztos otthagytalak volna a francba.
Ilyennel nem viccelünk.
"zerintem nem, mert az ilyen gyilkolászós dolgokat nem szokták komolyan mondani..."
Lehet,de én akkor sem feküdnék olyannal egy ágyba,aki olyat mondd,hogy este elvágja a torkomat.Ez számomra nem vicces.
Aki eleve ilyennel fenyeget,még csak viccből is,hát nem tudom,szerintem nem ép.
Ha valaki megakarja pofozni vagy azzal fenyegeti,hogy megteszi,akkor azt mondja,hogy ő ebből nem kér.
Viszont ő nem ezt tette,hanem ennek a képnek adott egy "erőszakkört".
"Ha te megteszed,én is ártok neked".
Akkor minek egy ilyen kapcsolat,ahol azzal fenyegetik az emberek egymást,hogy kárt tesznek a másikban?
Egy normális embertől nem azt lenne a normális reakció,hogy leakarják pofozni,és akkor még feltételeket állítva tovább marad a kapcsolatban.
Az ilyeneknél szokott lenni,ami a híradóban hallunk,hogy "megölte élettársát,stb...".
Off:
Nem látom be, miért elfogadhatóbb azzal "viccelni", hogy a férfi falra keni a nőt. Akkoriban 45 kiló voltam és 160 centi, az exem meg amerikai focis, 2 méter és vagy 120 kiló. Elhiheted, hogy szerettem volna igen hamar a tudtára adni, hogy jobban jár, ha nem él vissza a helyzetével. Lehet, hogy ha akkor tovább vitázok, mégis megütött volna, de valószínűbb, hogy nem, mindenesetre nem állt szándékomban megkockáztatni, hogy esetleg kórházban kötök ki. És bár tény, hogy nem öltem volna meg álmában, de ha valaha is megpróbált volna megverni, bármivel és bárhogyan védekeztem volna, ahogy tudok, mert ekkora emberrel szemben az életemért küzdöttem volna. Nem mondanám, hogy féltem tőle, de attól a naptól kezdve nem bíztam benne, részben ezért is lett vége elég hamar a kapcsolatnak. Talán jobb is lett volna, ha valamelyikünk helyből ott hagyja a másikat, mert a legrosszabbat hoztuk ki egymásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!