Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi a vitáink alkalmá...

Ha egy férfi a vitáink alkalmával a kezébe akadó tárgyakat földhöz vágja, csapkod, akkor esélyes, hogy előbb-utóbb én is sorra kerülök? Vagy van, akinek ez is "elég"?

Figyelt kérdés
2016. febr. 10. 12:44
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
59%

*kisstílű

amúgy aki csak ilyen eszközökkel képes csak hatást gyakorolni a másikra, (pont a gyengébb nemre..), annak az eszény a legkönnyebb túljárni, meg átverni, azt lehet vele tenni amit csak akarunk, mert esze nincs :D

2016. febr. 10. 20:42
 32/46 anonim ***** válasza:
73%
Semmiképp nem tolerálnám. Ez már a komoly agresszió jele, és számomra ez már rémisztő lenne. A volt párom is dobálózott, mígnem egy szép nap felém is meglendült a keze. De ettöl az élménytől függetlenül is ez volna a véleményem. A párommal kulturáltan akarom megbeszélni a gondjainkat, és ebbe ez már nem fér bele.
2016. febr. 10. 22:34
 33/46 anonim ***** válasza:
Néha én is vágok földhöz dolgokat, mert levezeti a feszültséget. (Kivéve, ha anyám van a közelemben, mert ő ettől teljesen bevadul és olyan szinten kezd alázni, hogy ott kell hagynom, nehogy ordítsak vele...) De embert sose bántanék. Mondjuk én egy ötvenkilós nő vagyok, szóval eleve nem túl félelmetes az se, ha dühös vagyok, de ha olyan ember lenne a közelemben, akit megijeszthet (pl. egy gyerek), akkor inkább kontrollálnám magam.
2016. febr. 11. 03:31
 34/46 anonim ***** válasza:
25%

"de ha olyan ember lenne a közelemben, akit megijeszthet (pl. egy gyerek), akkor inkább kontrollálnám magam."

Ezek pont azok az esetek,amikor az ember nem tudja magát kontrollálni.

Nyilván nem azért vágta a tárgyakat a földhöz,mert előre eltervezte,hanem akkor ez jött ki belőle.

Aki ilyen "idegbeteg" az kezeltesse magát!

Amúgy apámnak is egyszer "elkattant az agya" és vesszővel nagyon elvert minket öcsémmel,akkor olyan 8-12 évesek lehettünk.Anyám úgy pofozta le,hogy mit művel.

Az ilyen kiegyensúlyozatlan embereknek sem társas kapcsolat nem való,sem gyerek.

Itt a kérdésben,ha jól értelmezem folyamatos,visszatérő dolog ez.

Tehát nem évente egyszer kikel magából típus,hanem vitázni sem lehet vele higgadtan.

2016. febr. 11. 08:51
 35/46 anonim ***** válasza:
40%

"Ezek pont azok az esetek,amikor az ember nem tudja magát kontrollálni. "

dehogynem..megjelenne egy erős férfi, egyből haptákba vágnák magukat

2016. febr. 11. 10:04
 36/46 anonim ***** válasza:
61%

Igen, ez is elég.

De az biztos, hogy neked is el kell gondolkodnod magadon és kettőtökön, hogy mi rosszat teszel, ami miatt így tesz.

Mert értelmes ember nem szeret törni-zúzni, és ha odáig jut, hogy ezt megtegye, az az értelmes embernél nem feszültséglevezetés, hanem JELZÉS, hogy képtelen vagy felfogni valamit vagy direkt szivatod, és meg nem erre, hanem értelmes kommunikációra, kompromisszumra, majd nyugalomra vágyik, de mivel erre nem vagy hajlandó tehetetlenségében és bánatában inkább tör-zúz egyet.

Jó nem sül ki belőle, ha nem változtatsz. Ha valójában nem is a zúzós fajta ember, akkor előbb-utóbb feladja és otthagy téged, ha van esze. Ha meg nincs, mert inkább mégis az agresszív, zúzós ember, aki még kapcsolatfüggő is netán, akkor könnyen jöhet a verés...

Egy szónak is száz a vége, vagy fordítva, de nem kéne olyan nyugodtnak lenned...

2016. febr. 11. 11:48
 37/46 anonim ***** válasza:
Én is csapkodós vagyok. Nem szeretem olyankor magam, de nem tudok mit tenni. Ha nem adom ki magamból, képes vagyok napokig magamba zuhanni. Ezt csak az érti meg, aki ilyen. Tudjuk magunkról, hogy ez rossz, és hogy nehéz lehet egy ilyen emberrel együtt élni, de ez a vérünkben van. Hozzáteszem soha nem ütöttem meg embert, nem is tenném, főleg nem nőt.
2016. febr. 11. 16:58
 38/46 anonim ***** válasza:
A 36-os válaszával totálisan egyetértek, nagyon nyugodt ember vagyok, de volt olyan társam, aki olyan szinten fedühített, hogy repült minden ami a kezemben volt, még én is megijedtem magamtól... soha senki nem hozta ezt ki belőlem... csak az az egy gyökér, és direkt csinálta...
2016. febr. 11. 19:00
 39/46 A kérdező kommentje:

Már egyszer leírtam, hogy NEM én hozom ezeket ki belőle, tőlem független dolgokra is így reagál, nem kell vele vitáznom sem.

Többi választ köszönöm!

2016. febr. 11. 20:30
 40/46 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen, felhúzza magát a számítógépén, és rávág, vagy az ágyat csapkodja. De nem félek attól, hogy engem is megütne, egyrészt, mert soha nem ütött meg senkit, másrészt, mert én elég büszke, makacs és erős (nem fizikailag) nő vagyok, és tudja, hogy csak egyszer emelne rám kezet, azonnal lelépnék. Egyébként mi nagyon ritkán vitázunk, mert ő konfliktuskerülő, én meg passzív-agresszív módon adom a tudtára, ha valami nem tetszik. Emellett egész más eltörni egy tányért, meg eltörni egy ember karját. Én is agyonütöm a pókokat, de a kutyámat se tudnám bántani, nem hogy egy embert.

Még ha meg is fenyegetne, akkor se biztos, hogy tényleg megütne. Az egyik exem egy vita során azt mondta, hogy ha nem fejezem be a pofázást, akkora pofont kapok, hogy a fal adja a másikat. Én azt mondtam neki, ha valaha is kezet mer rám emelni, jobban teszi, ha kapásból agyonver, mert különben álmában elvágom a torkát. Ledöbbent, és soha többet nem fenyegetett ilyesmivel. És soha nem is emelt rám kezet, de nem hinném, hogy a beszólásom miatt, szimplán csak ilyen volt mindig mindenben, a szája járt, de sose lépett.

Szóval igen, én is azt mondom, hogy sok csapkodós embernek elég a tárgyak csapkodása. De persze vannak kivételek.

2016. febr. 12. 02:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!