Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a gyerektartás tényleg túl...

Ez a gyerektartás tényleg túl sok? Ti elfogadnátok vagy kérnétek csökkentést?

Figyelt kérdés

Apuka jövedelme nettó 550-600 között van.

Két gyerekre 100.000-et fizetne.

2016. febr. 6. 10:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%
Az én párom gyerekének az apja 22 ezret se akart fizetni, inkább bíróságra ment 2x. Persze mind 2x beégett. Szia Petike, remélem jól vagy xd
2016. febr. 6. 15:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez viszonylag korrekt, nem tul sok. Egyik ismerosom 25 000et kap gyerekenkent(3), es azt is csak hebe-hoba... Az apuka meg ennyivel sem szeretne hozzajarulni a gyerekneveleshez, ezt is sokalja.
2016. febr. 6. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

a fizetéséhez képest nem sok

nyilván a gyereket eddig se kondérban fött zsíros mocsingokkal etettétek,

sport, zene, nyelvtáborok nyilván eddig ezeket megkapták ez után is fizetni kel valamiből

egyéni sportágat nem is tudnál enyiből fizetni

2016. febr. 6. 19:40
 14/14 anonim ***** válasza:
61%

Javaslom, hogy sürgősen csinálj egy költségvetést, abból rögtön megkapod a választ. Kaja, ruha, rezsi, bútor, gyógyszer, fogszabályzó, tankönyv, zsebpénz, programok, különtanár, stb. 11 hét a nyári szünet, apu vajon kifizetné a táborok felét vagy elvinné a gyerekeket a nyár felére? Arra is gondolj, ha te akarsz magadnak szabadidőt, apu elvállalja addig a gyerekeket?

Eleve a gyt a gyerek szükségleteire jár, és nem valamiféle felajánlás.

Szerintem ez nem sok, és a fizetéséhez mérten meg kifejezetten alacsony.

A családi pótléknak ehhez semmi köze, azt ki kell hagyni ebből a számításból.

2016. febr. 7. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!