Muszáj választanom az anyukám és a párom között? Költözzünk, vagy ne?
A történetem elég hosszú, de szeretném a segítségeteket kérni. 2 éve vagyok együtt a párommal, nagyon jó a kapcsolatunk, nagyon szeretjük egymást, és van már egy pici lányunk is, aki pár hónapos. Egy nagy kertes házban lakunk, két külön szinten, alu anyukám, felül mi. Elég jó környéken lakunk, de a ház sajnos már nagyon le van pukkanva, fel kellene újítani. Sajnos erre nincs pénzünk. A ház amúgy a nagyszüleimé volt, és anyukám örökölte, az ő nevén van. Sajnos hiába jó a kapcsolatom a kedvesemmel, nagyon megkeseríti az életünket, hog anyukám mindenbe beleszól, ill., hogy egy szöget sem üthetünk be úgy a falba, hogy ne fűzne hozzá kritikus megjegyzést. A párom eléggé ügyes, sok mindent meg tudna csinálni a házon, és az elején még lelkes is volt, de mostmár teljesen elment a kedve az egésztől, azt mondja, hogy nem érzi otthon magát, mert anyukám őt is úgy próbálja irányítani, mintha a gyereke lenne..
Ha eladnánk a házat, és különköltöznénk, az jó megoldás lenne, de sajnos anyukám ragaszkodik a házhoz, mert a nagyszüleim építették... patthelyzet.
Még csak albérletbe sem tudunk elmenni, mert anyu egyedül nem tud ekkora házat fenntartani, nem tudná fizetni a rezsit, nem hagyhatjuk itt, őt is nagyon szeretem. Ti mit tennétek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!