Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Muszáj választanom az anyukám...

Muszáj választanom az anyukám és a párom között? Költözzünk, vagy ne?

Figyelt kérdés

A történetem elég hosszú, de szeretném a segítségeteket kérni. 2 éve vagyok együtt a párommal, nagyon jó a kapcsolatunk, nagyon szeretjük egymást, és van már egy pici lányunk is, aki pár hónapos. Egy nagy kertes házban lakunk, két külön szinten, alu anyukám, felül mi. Elég jó környéken lakunk, de a ház sajnos már nagyon le van pukkanva, fel kellene újítani. Sajnos erre nincs pénzünk. A ház amúgy a nagyszüleimé volt, és anyukám örökölte, az ő nevén van. Sajnos hiába jó a kapcsolatom a kedvesemmel, nagyon megkeseríti az életünket, hog anyukám mindenbe beleszól, ill., hogy egy szöget sem üthetünk be úgy a falba, hogy ne fűzne hozzá kritikus megjegyzést. A párom eléggé ügyes, sok mindent meg tudna csinálni a házon, és az elején még lelkes is volt, de mostmár teljesen elment a kedve az egésztől, azt mondja, hogy nem érzi otthon magát, mert anyukám őt is úgy próbálja irányítani, mintha a gyereke lenne..

Ha eladnánk a házat, és különköltöznénk, az jó megoldás lenne, de sajnos anyukám ragaszkodik a házhoz, mert a nagyszüleim építették... patthelyzet.

Még csak albérletbe sem tudunk elmenni, mert anyu egyedül nem tud ekkora házat fenntartani, nem tudná fizetni a rezsit, nem hagyhatjuk itt, őt is nagyon szeretem. Ti mit tennétek??

2010. márc. 29. 14:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom ne költözz el, hanem vessz össze anyukáddal, ha ez az ára. Nézd, ha meg tudjátok beszélni, hogy az életetek már nem gyerekkorban zajlik akkor a későbbiekben sem lehet gond, mi 10 éves koromban költöztünk el nagyszüleimtől és csodálatos volt a gyerekkorom, soha nem volt semmi gond, mi laktunk fent, ők lent, és tényleg nem volt probléma, még most is visszasírom azokat az időket. Össze lehet egyeztetni, csak akarni kell! Menni fog, hidd el nekem :):)
2010. márc. 29. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!