A más-más életkorú gyerekeknek különböző összegű zsebpénzt adtok, vagy a kicsi is ugyanannyit kap mint a nagy?
Figyelt kérdés
Olyan választ légyszi ne írjatok, hogy én nem adok, zsebpénzt, nem kapok stb. Az nem visz előre.2010. márc. 29. 12:01
11/14 anonim válasza:
köztünk elég nagy a korkülönbség (14 év),de mig otthon laktam,addig ugy működött,hogy én heti 5ezret kaptam,öcsém meg elsőben csillagonként 200forintot,most meg 5ösönként 200forint...
őt lehet ezzel inspirálni,nekem meg "muszáj" volt pénzt adni,akárhanyast kaptam egyetemen...
12/14 anonim válasza:
Nálunk mindig úgy ment, hogy kinek mennyire volt szüksége. Ha x összeget kellett befizetni valahová, akkor arra mindig megkaptuk, ha valamit meg kellett venni, megvették a szüleim. Ha valaki 5 éves, természetesen teljesen mások az igényei és szükségletei, mint egy 15 évesnek, így más összeget költenek a szülők és teljesen másra.
13/14 anonim válasza:
amíg kisebbek voltunk mindenki 10szer annyit kapott hetente, ahány éves. (8 évesen 80ft-ot) nyilván akkor más értéke volt a forintnak, de ez nekem így tetszett.
Az is számít,h mégis hány évesek a gyerekeid, egy 10 évesnek elég egy ksi pénz, amit gyűjtögethet, h vegyen egy plüssállatot végül, míg egy 18 éves másra is költene
14/14 anonim válasza:
Nálunk úgy van, hogy ha kérünk kapunk. A szüleim mindent megadnak amire szükségünk van. Ha ruha cipő van mindig kapunk. Iskolába be kell vmit fizetni odaadják. Ha bulizni megyek mindig kapok 5-6000ft-ot. Hétvégén, ha meccsem van akkor is kapok kajára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!