12 éves gyermeknek mennyi zsebpénzt adtok egy hónapban? Reggelire néha csokira, stb. még pluszba adtok?
Én soha nem kaptam zsebpénzt. Most lassan 20 leszek és most se kapok. Ha valamire szükségem van azt vagy megveszem a spórolt pénzemből vagy megbeszélem anyukámmal és ketten eldöntjük, hogy valóban szükségem van-e arra a valamire. Van, hogy még az utóbbi esetben is az ösztöndíjamhoz nyúlok.
Nem is hiányzott soha a zsebpénz. Nekem is anyukám - később nyilván már én - csinált reggelit, uzsonnát, rakott be egy csokit, amit előző nap vett és kész. Másra, pl újság, könyv, stb. úgyis - nálunk legalábbis - engedély kellett ennyi idősen.
öcsém nem zsebpénzt kap,hanem 200forintot minden 5ösért,4esért semmit,3masért 500forintot ad vissza,rosszabb jegyet meg nem kaphat:D
reggelit,ebédet,uzsit kap a suliban,meg visz otthonrol mindig amit kér (édesség,gyümölcs,innivaló)
a jójegyekért kapott pénzből meg gyűjt,és megveszi magának azokat a játékokat,amit mi hülyeségnek tartunk...
én mikor 12 voltam,nem kaptam zsebpénzt,nem volt miből,örültem,hogy van szendvics amit vihetek...
Utolsó előtti: Ez nem rossz módszer.
Emígy én nem kaptam soha sem zsebpénzt. Ha kellett valami, akkor a szüleim megvették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!