Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férjem megcsalt, tegyem...

Ha a férjem megcsalt, tegyem én is ugyanezt?

Figyelt kérdés
Megcsalt a férjem. Most azt mondja tegyem én is ugyanezt, hogy egálban legyünk. De én nem akarom, szeretem őt. Meg szerintem nem is lenne sok értelme. Attól nekem még ugyanúgy fáj. Szerintetek?
2010. márc. 29. 11:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi képp sem mert akkor az ő szintjére süllyednél. Beszéljétek meg a dolgot.Ha csak ilyen könnyedén fogja föl amit tett akkor felmerül a kérdés vajon ő szeret e téged? Kérdezz rá.
2010. márc. 29. 12:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szeret Téged. Megcsalt... De hogy annyira se szeret/tisztel már, hogy őt nem zavarná ha te is megcsalnád... Én kiraknám a szűrét. Már a megcsalás miatt.
2010. márc. 29. 14:51
 13/16 anonim ***** válasza:
A férjed nemcsak csalfa, de egy idióta is! Azzal akarja magát a bűne alól felmenteni, hogy téged is bele visz ebbe. Mi értelme lenne megcsalni? Attól az nem változik, hogy ő megcsalt. Inkább a váláson gondolkozz, mert ilyen emberrel nem érdemes maradnod. Újra meg fog csalni, ha ilyen hülyeségeket mond neked, mivel valahogy csak mentegetni akarja magát. Mindenképp válj el, mert ez már nem házasság. Ha szeretne, nem kérne ilyet tőled, hisz akkor nem akarná, hogy másik férfivel legyél. Meg akkor felfogná, hogy ettől még nem lennétek egálban. Nagyon buta férjed van.
2010. márc. 29. 15:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Igazatok van! Nem süllyedhetek le az ő szintjére. Viszont most egy kicsit megpróbáltam féltékennyé tenni és azt hiszem sikerült. Nem megcsaltam, csak van haverja, aki mostanában nagyon szépen mosolyog rám, kedvesen beszélget, a férjem pedig ki van rajta borulva. Nem tudom azért e, mert még szeret, vagy csak mert a vagyontárgyának tekint. A szerelemről csak annyit, hogy rákérdeztem, hogy szeret e még, azt mondta nem tudja. Jó mi?????
2010. márc. 30. 10:53
 15/16 anonim ***** válasza:
A nem tudom az egyértelmű nemet jelent, csak nincs benne annyi hogy öszinte legyen hozzád. Szerintem hagyd ott ennél már csak rosszabb lesz. Te jobbat érdemelsz nála.
2010. márc. 31. 12:35
 16/16 anonim ***** válasza:
A "nem tudom", az sajnos egyértelmű válasz...
2010. ápr. 2. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!